Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Veszélyes lehet, ha egy arab...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Veszélyes lehet, ha egy arab pasi ezt mondja?

Figyelt kérdés

megismerkedtem egy arab férfival az interneten.

nagyon rendes, jólszituâlt stb.

az emirátusokban él, de egyiptomi származású, az a poén, hogy egy kicsit utánnanéztem a neten és valójában szaud aràbiában született. gőzöm sincs miért hazudta, hogy egyiptomban, de facebookon ő és az egész családja, baràtai egyiptomba van becsekkolva. szóval nem értem, de mind1.

beszélgettünk, hogy majd ha kimegyek hozzá akkor mi hogy lesz, és mondta, hogy egy két napot tud kicsikarni, de sajnos kell majd dolgoznia az idő alatt amíg ott leszek.

mondtam neki, hogy nem gond majd addíg shoppingolok, elmegyek ebédelni, beülni valahova stb, feltalàlom magam.

erre közölte velem, hogy ő nem nagyon szeretné, hogy menjek akàrhova is egyedül, maradjak csak a 4 fal közt amíg ő nem jön.

ezen egy kicsit lefagytam, majd megkérdeztem tőle, hogy ez a jövőben is így lesz, hogy soha nem mehetek sehova? erre nem válaszolt, mondván hogy fáradt és aludni akar, majd máskor megbeszéljük.

most nem tudom eldönteni, hogy csak jót akar és félt, vagy az a fajta arab, tudjátok....

2018. márc. 20. 01:53
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
98%
Délre és keletre soha nem mennék, csak északra és nyugatra.
2018. márc. 20. 09:39
 22/40 A kérdező kommentje:

#20-as!

igen én valójában egy arab pasi vagyok, és itt reklámozom magam.

gyertek csajok dubajozni, jó lesz ám!

most komolyan? úristen...

2018. márc. 20. 09:52
 23/40 anonim ***** válasza:
93%

Mindent tudsz az iszlámról?

A taharrush tudod, mit jelent?

Ha igen: mennyire vagy normális, hogy egyedül akarod járni a várost???

Ez a mondat két dolgot jelenthet.

1. Nem mész el onnan, csak ha ő megengedi.

2. Olyan a közbiztonság, hogy nincs. Lásd: Kairó.

Neked melyik verzió tetszik jobban? Ha csak az arab herceged fog megerőszakolni, vagy ha mindenki, aki arra jár?

Ez itt elvileg európai ország: kérdezz már rá pár pasinál, ő mennyire tiszteli azt a nőt, aki az ismerkedés elején helybe megy és nála alszik?

Ismerkedtem német pasival. Személyesen ismerkedtünk meg nyáron, online tartottuk a kapcsolatot. Tudtam, hogy nem a szerveimet akarja eladni. Mégis valahogy mindkettőnk számára egyértelmű volt, hogy először ő jön ide, és turistaszállón alszik. (Hotel nincs a közelben.) Eszembe se jut úgy ott vendégeskedni egy férfinál, hogy nem is ismerem. Akár milyen nemzet vagy nemzetiség.

Ha lenne egy csöpp eszed, először itt találkoztok. Ha nem kap turista vízumot, az már épp elég gyanús. Ha esetleg az nem lenne elég fura, hogy hazudozik neked össze-vissza.

2018. márc. 20. 10:37
 24/40 A kérdező kommentje:

amúgy azért én megyek, mert kötetlen a munkaidőm, és nem kívânja személyesen, hogy bennt legyek, vállalkozó vagyok egyébként.

ő pedig orvos, és nem tud több időre eljönni, de természetesen a későbbiekben ha úgy alakul, eljön majd.

2018. márc. 20. 11:10
 25/40 anonim ***** válasza:
100%

24: És a gazdag orvos nem talál helyben feleséget? Szegénykém! És szabadságot se kap? De rossz neki!

Honnan tudod, hogy orvos?

Nézz utána, hogy 1. van-e ott olyan nevű kórház, 2. Dolgozik-e ott olyan nevű orvos 3. Nincs-e másik profilja a dokibácsinak, teljesen más fényképpel (eredeti személyiség).

2018. márc. 20. 11:25
 26/40 Noren1989 ***** válasza:
100%
*vállalkozó
2018. márc. 20. 11:34
 27/40 anonim ***** válasza:
100%

Az is jó, ha megírod neki, hogy egy szabadságod van egy évben, úgyhogy ez lesz az. Viszed magaddal az anyád/tesód/barátnőd/gyerekeid is, és a közeli X hotelben fogtok megszállni. Biztos örül, hogy megismerheti a családod. 😈😁

Vagy az, ha megírod neki, hogy itt könnyebben tudtok közös életbe kezdeni. Komoly orvoshiány van. Biztos tud angolul. Műtétnél nem kell csevegni a beteggel, és nem véletlenül tanulnak mindent latinul. Szóval küldjön egy önéletrajzot. Az első interjú ilyenkor mehet skype-on (2018 van), aztán ha jön interjúra, akkor megismerhetitek ti is egymást.

Mindkét esetben lefogadom, hogy gyorsan megszakad az ismerkedés, valami mondva csinált indokkal. 😈😁

Persze a te hibádból.

2018. márc. 20. 12:14
 28/40 A kérdező kommentje:
😂 😂
2018. márc. 20. 13:25
 29/40 anonim ***** válasza:
100%
Egészségedre... majd megerőszakol, megver párszor, aztán kezes leszel :)
2018. márc. 20. 19:15
 30/40 anonim ***** válasza:
100%

Én nem javaslom hogy kimenj.

Tudom,gondolom nagyon szépen kedvesen beszélgetett veled úgymond olyan stílusban, ami tetszik egy nőnek és Ahogy Sok Magyar Férfi Nem Tud és Nem is Akar...de az ő életvitelük és az európiai férfiaké más, de ezt te is tudod. Ha szaúdi akkor meg főleg, nem csak az iszlám a mérvadó, hanem hogy honnan származik, a családja milyen hogy élnek stb. Te ott kint mint magad nem járkálhatsz, jarkálhatnál, mert ott ez nem szokás és nem lehet. És itt sem járkálhat egy nő maga, kell lenni vele férfi kísérőnek.

Én is ismerkedtem már muszlim vallású férfivel, udvarias figyelmes kedves férfi, tudja az illemet, nem iszik, nem cigizik stb...dee más kúltúra, habár ő itt él évek óta nálunk mo-on.

Habár engem soha nem hívott magához. De úgy kb 3/4 éve ismertük egymást már mondta miért járkálok magam, jöttek a kérdések hol voltam mit csináltam...volt mikor elküldött haza hogy ne sétálgassak az utcán,menjek haza és otthon szépen legyek...akkor a haztartásvezetés, család is nagyon fontos. És azt is mondta, ha valami éppen nem tetszik kijárhat egy pofon. Pedig tök normális emberileg, prímán beszéli a magyart, beilleszkedett ide.

Nekik ez a megszokott, a nőknek és a férfiaknak is, hogy sokmindent nem lehet nekik.

Nem rossz szándékkal írtam ezeket le.

De ha dugópartnert lát benned akkor meg főleg nem állnék le vele semmilyen szinten.

Felesége is lehet, arra is készülj fel.

Akármilyen csábító is szerintem ne menj. De te tudod.

2018. márc. 20. 20:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!