Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről? Lehet nem kéne folytatni?
távkapcsolat.
a párom tegnap fél 4-kor írta nekem, hogy most megy meetingre,ha vége akkor megy haza. mondom ok. én kb 6-kor végeztem, gondoltam kb egyszerre leszünk otthon és tudunk skypeolni, vagy írogatni stb. este 10-kor írt hogy otthon van. írtam neki, hogy ez egy elég hosszú meeting lehetett. erre ő, hogy a kollegája helyett bennt kellett mégis maradnia,de semmi üzi meg semmi, ok. írtam neki hogy pont zuhanyozni készülök, 10 perc és írok. írtam is neki, válasz nuku. 1-ig vártam, majd írtam neki egy "kedves" üzenetet,hogy kb 9 órája vàrok rá, de mindegy. aludtam. ma reggel megnézte az üzenetem, de még mindíg nem válaszolt. nyílván ismét nagyon elfoglalt.
Visszafordítom a kérdést: Miért kéne folytatni?
Két hónapos párkapcsolatban ez a stílus és kommunikáció (ami szinte nincs is) egyáltalán nem megszokott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!