Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők/lányok, számotokra mi a három legfontosabb, legpozitívabb belső tulajdonság egy férfiban?
29-es
Igen, szerintem is ezek alap tulajdonságok KELLENE hogy legyenek, de én azt vettem észre, sokaknál mégsem azok. Itt teszek egy mondatot amit vegyetek figyelembe: TISZTELET A KIVÉTELNEK. Olvassátok át akár hatszor is, ne jöjjenek a szidalmak, hogy általánosítok. Akár nőről, akár férfiról legyen szó, egyikük sem néz utána a dolgoknak ilyen téren. Például ha egy nő olyasvalakivel jön össze, akinek már volt párkapcsolata, csak azt a valakit megcsalta, lehet hogy épp vele, akkor már bukott kéne hogy legyen a dolog. Nem azt kell nézni, hogy "velem" hűséges "lesz" e, mert mondjuk megígéri, hanem hogy az addigi életét hűségesen élte e le? Az ultrásoknak is van nőjük mindig, akik össze-vissza verekszenek. Üzletemberek, politikusok, akik csalnak, lopnak, hazudnak, mind-mind gyönyörű feleséggel rendelkeznek. Bunkó, nagyképű gyerek a diszkóban, de sokszor láttam már, óh... hogy ők a sikeresek. Úgyhogy egy ideális világban mind a nőknek, mind a férfiaknak az ilyesmit is figyelembe kéne venni, de valamiért ezek a dolgok csak elméletben számítanak, gyakorlatban legyél ellenállhatatlan, megnyerő, és győztél.
Egyetértek veled, engem az ilyen válaszaimért le szoktak pontozni. Vannak ezek az "elmondjam-e, hogy prostizok?" kérdések, és én például szeretném tudni, hogy a pasi, akivel ismerkedem, qrvázott-e. Mert ha később derül ki, miután lefeküdtünk, akkor visszanézve máshogy értékelem az egészet, mert nem mondtam volna igent a szexre egy olyan férfival.
Ugyanezt mondom. Szerintem ismerni kell a másik múltját. Én is elmondok mindent, amire kíváncsi. De mondok jobbat, szerintem a jövőt is jó előre tisztázni. Mondják, hogy első randin ne beszélj gyerekekről, de ha egyik akar, másik nem, úgyis szétmennek, akkor kereshetnék az igazit.
Azt viszont nem veszed figyelembe, hogy ezeknek az embereknek milyen a feleségük. Nem csak azt kell nézni, hogy valakinek van nője, hanem hogy milyen nője van. Komolyan, nem akarnék olyan pasit, akit nem zavar, ha valaki lop vagy sikkaszt, vagy akár eldob az utcán egy csokipapírt. Vagy szerinted te többet érsz, ha van melletted egy nő, aki leszarja, ha fellököd az embereket az utcán? Mert rohadtul nem.
32-es
Tök jó lenne, ha mindenki úgy gondolkodna, mint te. Sajnos gyakran a normális nők is bele tudnak habarodni mindenféle becstelen férfiakba. Láttam egyszer egy tök jó dokumentumfilmet, ami maffiózó feleségekről szólt, és arról, hogy hogyan viselik/viselték el azt, hogy a férjük csaló, gyilkos, vagy egy igazi mészáros. Sokak azt mondták, igyekeznek kettéválasztani a dolgokat. Mert a férjük otthon kettesben, és a férjük az alvilágban két külön személyiség. Ergó, sok feleség elnézte, hogy a férje egy utolsó gyilkos, mert otthon gyengéd volt. Érdemes megnézni a filmet, sajnos nem tudom a címert mert régen láttam már és azóta keresem. De olyan lányokat is ismertem személyesen például, akik szent célul tűzték ki, hogy összejönnek "rossz" fiúkkal, és aztán megpróbálják őket megváltoztatni, mert az milyen nemes cél, hogy valaki őmiatta megjavul, megváltozik... Hogy előtte mit tett, az smafu. Amúgy meg az esetek legnagyobb részében nem sikerül az ilyen férfiakat megváltoztatni, és ekkor szokott az lenni, hogy ezek a nők kiakadnak az egész férfi társadalomra, és mindenkit elkönyvelnek egy utolsó bunkónak. Számomra is nagyon fontos a múlt, ismerkedésnél rögtön ezzel indítok, hogy elmondok magamról mindent, mert őszinte vagyok, és viszont várom az őszinteséget a másik féltől is, ilyenkor szoktak szépen lekoptatni. De nem bánom, legalább feleslegesen nem húztuk egymás idejét. Az alkalmi kapcsolatok meg részemről tiltólistán vannak. Hogy valaki csak azért adja oda magát másnak, inflálja el testét, mert pillanatnyilag nem szeretne egyedül maradni, szerintem szörnyű nagy büszkétlenség. Na mindegy, egyszer eljön az én időm is, majd 40 körül, addig megpróbálok okosabb lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!