Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők/lányok, számotokra mi a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők/lányok, számotokra mi a három legfontosabb, legpozitívabb belső tulajdonság egy férfiban?

Figyelt kérdés
Csak annyit kérek, hogy gondoljátok át jó alaposan a dolgot. Ne felszínesen, hogy "kedvesség" meg "határozottság", hanem tényleg, a mélyebb tulajdonságokat is vegyétek górcső alá, mint amilyen például a hűség, vagy a becsület. Mert attól, hogy valaki kedves, még egyáltalán nem biztos, hogy hűséges is, vagy attól még hogy valaki megnyerő, és humoros, még lehet hogy egy hazug, becstelen alak... Tehát, mi az a három belső tulajdonság, amik egy hosszú és sikeres párkapcsolathoz a leginkább szükségesek?

2018. márc. 17. 02:00
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
100%

Megkérdezed a nőket, erre bizonyos tulajdonságokat másodlagosnak kiáltasz ki. Milyen alapon?

Nekem igenis fontos a humor, mert szeretek nevetni és nevettetni. Legyen mellette becsületes és megbízható.

2018. márc. 17. 03:04
 12/35 anonim ***** válasza:
10%

#10: Ilyen személyeskedő szintű válasz esetén miről is beszélünk? Látod, itt az alapvető gond: Teljesen normális válasznál is jó páran berágtok és tényleg ösztönlényként viselkedve adtok egy sértődött gyerek szintjén álló választ. Így mégis milyen önismeretről beszélünk?

Amúgy igen, bunkó vagyok és csajmágnes, ha ez megnyugtat. Amúgy megkérdeztél egy pszichológust gyorsan arról, amiről írtam?

2018. márc. 17. 03:30
 13/35 anonim ***** válasza:
92%

Persze, hajnali 3kor simán összefutottam egy pszichológussal.

Hogy is kezdted? "Kedvességgel kitörölheted a valagad." Ez neked a normális válasz? Az meg mellékes a pasik mennyire ösztönlényként viselkednek. De mindegy, részemről lezárva, sok kedvem nincs olyannal vitázni aki ennyire lenéz csak mert nőnek születtem.

2018. márc. 17. 03:45
 14/35 anonim ***** válasza:

#13: Ha nem kérdeztél meg egy pszichológust egy pszichológiai állításommal kapcsolatban, akkor miért ugrottál a nyakamnak?

Hogy is kezdtem? Nem akarlak elkeseríteni, de a %-ok alapján láthatod, hogy azt nem én írtam.

Ha valóban szánnál fél percet arra, hogy amit olvasol, értelmezd is, láthatod, hogy senkit sem nézek le azért, mert nő vagy férfi. Az önismereti hiányokat EMBEREKRE írtam. A bunkóval való összejövést RENGETEG NŐRE. Nem, nem minden nőre. És igen, rengeteg pasi ösztönlényként viselkedik. Az más kérdés, hogy erre a kijelentésre nem fog neked ugrani a pasik többsége, hanem bólint, hogy ja.

Amíg gyerekesen viselkedsz, addig nem azért nem fognak komolyan venni, mert nő vagy. Azért nem fognak komolyan venni, mert gyerekes reakciót adsz. Vitáról nem igazán beszélhetünk addig, amíg csak támadsz. Nem az állításaim, a személyem.

2018. márc. 17. 03:51
 15/35 A kérdező kommentje:
Szerintem a humorosság, figyelmesség, ezek másodlagos tulajdonságok. Vegyünk két embert. Egyik legyen Megnyerő Alex. Megnyerő Alex egy humoros, kedves, figyelmes srác, aki viszon sík hülye, megcsal, és hazudik, ha úgy van. Aztán ott egy másik ember, legyen a neve Visszafogott Sándor. Visszafogott Sándor nem túl kedves, nincs humorérzéke és talán néha-néha elfeledkezik a nőnapról, ellenben hűséges, megvan az élethez való esze, és minden tekintetben becsületes. Őszíntén, ha végiggondoljátok, kit választanátok ha csak kettejük közül lehetne? Csak a példa kedvéért, kit? Olyan nincs hogy egyiket se, valakit kötelező. Így kiderül, mi is számít valójában...
2018. márc. 17. 04:09
 16/35 A kérdező kommentje:
Egy háznak előbb legyen meg az alapja és a négy fala, mielőtt a díszes stukkókról kezdünk fantáziálgatni...
2018. márc. 17. 04:11
 17/35 anonim ***** válasza:
95%
Intelligencia, humor es oszinteseg. Ez a top harom. Nekem a kedvesseg olyan szinten kell, hogy ne legyen egy osbunko paraszt, de ha az intelligencia megvan, akkor valoszinuleg tudja, mennyire kell kedvesnek lennie, nem kell se segget nyalni, se a masik vegletbe elmenni.
2018. márc. 17. 04:55
 18/35 anonim ***** válasza:
94%
15# Most utolag elolvastam ezt, de sajnos onmagaban a huseg keves, es hiaba alap, de nem ellensulyoz egyeb hianyossagokat, tehat ha nem stimmel amit az elozo valaszomban top 3-nak neveztem, akkor nem fog erdekelni, hogy ja de amugy huseges. Fontos, negyedik legfontosabb dolognak elmenne. Es hat ugye a valosagban nem harom tulajdonsag alapjan valasztunk, szoval nyilvan szamit. Altalaban ha a valosagrol beszelunk, nem csak 1-2 fele ember letezik, hanem lehet talalni mindenkinek olyat, aki sok-sok tulajdonsagban megfelel, nem csak 3-4-ben :)
2018. márc. 17. 04:59
 19/35 anonim ***** válasza:

Tudjon érezni, és ezt kifejezni(ne csak magában forrongjon, és csak robbanjon pl)

Legyen figyelmes, jó emberismerő, de ne gondolat olvasó.

És tudjon bízni a másikban.

2018. márc. 17. 08:57
 20/35 anonim ***** válasza:
kreativitás, bátorság, odaadás
2018. márc. 17. 09:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!