Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők/lányok, számotokra mi a három legfontosabb, legpozitívabb belső tulajdonság egy férfiban?
Megkérdezed a nőket, erre bizonyos tulajdonságokat másodlagosnak kiáltasz ki. Milyen alapon?
Nekem igenis fontos a humor, mert szeretek nevetni és nevettetni. Legyen mellette becsületes és megbízható.
#10: Ilyen személyeskedő szintű válasz esetén miről is beszélünk? Látod, itt az alapvető gond: Teljesen normális válasznál is jó páran berágtok és tényleg ösztönlényként viselkedve adtok egy sértődött gyerek szintjén álló választ. Így mégis milyen önismeretről beszélünk?
Amúgy igen, bunkó vagyok és csajmágnes, ha ez megnyugtat. Amúgy megkérdeztél egy pszichológust gyorsan arról, amiről írtam?
Persze, hajnali 3kor simán összefutottam egy pszichológussal.
Hogy is kezdted? "Kedvességgel kitörölheted a valagad." Ez neked a normális válasz? Az meg mellékes a pasik mennyire ösztönlényként viselkednek. De mindegy, részemről lezárva, sok kedvem nincs olyannal vitázni aki ennyire lenéz csak mert nőnek születtem.
#13: Ha nem kérdeztél meg egy pszichológust egy pszichológiai állításommal kapcsolatban, akkor miért ugrottál a nyakamnak?
Hogy is kezdtem? Nem akarlak elkeseríteni, de a %-ok alapján láthatod, hogy azt nem én írtam.
Ha valóban szánnál fél percet arra, hogy amit olvasol, értelmezd is, láthatod, hogy senkit sem nézek le azért, mert nő vagy férfi. Az önismereti hiányokat EMBEREKRE írtam. A bunkóval való összejövést RENGETEG NŐRE. Nem, nem minden nőre. És igen, rengeteg pasi ösztönlényként viselkedik. Az más kérdés, hogy erre a kijelentésre nem fog neked ugrani a pasik többsége, hanem bólint, hogy ja.
Amíg gyerekesen viselkedsz, addig nem azért nem fognak komolyan venni, mert nő vagy. Azért nem fognak komolyan venni, mert gyerekes reakciót adsz. Vitáról nem igazán beszélhetünk addig, amíg csak támadsz. Nem az állításaim, a személyem.
Tudjon érezni, és ezt kifejezni(ne csak magában forrongjon, és csak robbanjon pl)
Legyen figyelmes, jó emberismerő, de ne gondolat olvasó.
És tudjon bízni a másikban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!