Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők/lányok, számotokra mi a három legfontosabb, legpozitívabb belső tulajdonság egy férfiban?
Egyenes legyen (tehát őszinte, nem csal meg, azt mondja, amit gondol);
szorgalmas legyen (tehát dolgozik, nem ijed meg a munkától, nem kell kiszolgálni);
szórakoztató legyen (tehát intelligens, lehet vele beszélgetni, vannak érzései, amelyekkel tud bánni, humoros, meg tud nevettetni, nem unom el az életem mellette).
Hosszú időbe telt, míg megtaláltam ezt az embert, de megvan.
1. Erkölcsösség (ebbe beletartozik a hűség, becsületesség, őszinteség, megbízhatóság...)
2. Intelligencia (benne van az érzelmi intelligencia és a műveltség is)
3. Szerénység
#8: igen, többségetek az, te is. Szerencsére akad kivétel aki felül tudja bírálni az ösztöneit, de sajnos kevés.
Ja és nem csodálkozom, hiszen akarnak velem lenni, bár hál istennek nem a magadfajták, akik rögtön habzó szájjal személyeskedve támadnak, ha rávilágítanak a hibáira, szóval nem nyertél hangszórót.
De a saját tapasztalat pont egy tény, hiszen megtörtént. De mint írtam nem csak saját tapasztalat ez. Olvasgass egy kicsit a pszichológia témában, de ne a magukat pszichológusnak nevező ego trénerek írásait(ilyen szabópéterek, meg hasonló pszichopaták), mert utóbbiak csak ego trénerek.
Amúgy akad szerencsére olyan nő is, akik elismerik az írt dolgokat, pont egy nőtől hallottam, hogy ne nagyon induljunk ki abból amit nők mondanak, mert maguk se tudják mit akarnak, érzelmek jönnek, mennek, véleményük pedig ezeken alapulva szélsőségek mentén változik.
Egy ilyen friss tapasztalatom is van, amikor egy nő ölel, imád, "szeretlek" majd pár nap múlva már meg akar veretni, elgázolni, gyűlöl, le akar járatni, elintézni hogy soha ne kapjak többé munkát, majd pár hét múlva mikor rájön, hogy megint beetette a műmájer, vetítős "alfahím" álompasija, vonakodva bár de bocsánatot kér, elmondja hogy a sok alázást csak indulatból mondta (nem mondoood...), ölelget, szeret, "köszönöm hogy vagy nekem", "hiányzol, hiányzik a farkad, dugcsizhatnánk néha".
És még volt pár hasonló tapasztalat, és megint nem csak nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!