Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők/lányok, számotokra mi a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők/lányok, számotokra mi a három legfontosabb, legpozitívabb belső tulajdonság egy férfiban?

Figyelt kérdés
Csak annyit kérek, hogy gondoljátok át jó alaposan a dolgot. Ne felszínesen, hogy "kedvesség" meg "határozottság", hanem tényleg, a mélyebb tulajdonságokat is vegyétek górcső alá, mint amilyen például a hűség, vagy a becsület. Mert attól, hogy valaki kedves, még egyáltalán nem biztos, hogy hűséges is, vagy attól még hogy valaki megnyerő, és humoros, még lehet hogy egy hazug, becstelen alak... Tehát, mi az a három belső tulajdonság, amik egy hosszú és sikeres párkapcsolathoz a leginkább szükségesek?

2018. márc. 17. 02:00
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:

Egyenes legyen (tehát őszinte, nem csal meg, azt mondja, amit gondol);

szorgalmas legyen (tehát dolgozik, nem ijed meg a munkától, nem kell kiszolgálni);

szórakoztató legyen (tehát intelligens, lehet vele beszélgetni, vannak érzései, amelyekkel tud bánni, humoros, meg tud nevettetni, nem unom el az életem mellette).

Hosszú időbe telt, míg megtaláltam ezt az embert, de megvan.

2018. márc. 17. 09:42
 22/35 anonim ***** válasza:
Intelligencia, magabiztosság, gyengédség.
2018. márc. 17. 10:28
 23/35 A kérdező kommentje:
Hmm, hát érdekes hogy a hűség sokaknak még a top 3-ba se fér be. Ezek szerint sokaknál nem olyan nagy probléma az ha néha megcsalják. De végülis örülök neki hogy ezt volt aki beismerte, mert az életben is ezt vettem észre.
2018. márc. 17. 10:46
 24/35 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem az furább, hogy te akarod megmondani a nőknek, mi legyen fontos egy férfival kapcsolatban.
2018. márc. 17. 11:21
 25/35 anonim ***** válasza:

1. Erkölcsösség (ebbe beletartozik a hűség, becsületesség, őszinteség, megbízhatóság...)

2. Intelligencia (benne van az érzelmi intelligencia és a műveltség is)

3. Szerénység

2018. márc. 17. 11:29
 26/35 A kérdező kommentje:
Eszemben sincs megmondani hogy mi legyen fontos egy nőnek, épp csak próbálom megfejteni, és értelmezni a logikájukat, ezért teszek fel keresztkérdéseket is. Mert mondjuk nálam a hűség a top top legelső és legfontosabb tulajdonság, ami nélkül, legalábbis szerintem nem működhet semmi normálisan. De kinek mi a legfontosabb, embere válogatja...
2018. márc. 17. 13:27
 27/35 A kérdező kommentje:
Engem amúgy sosem szerettek a nők, a lányok, mert nem igazán megnyerő a stílusom. Tehát, nem mosolygok egész nap mindenkire, nem kívánok mindenkinek boldog születésnapot, nem mondom hogy "de csinos vagy", nincs valami jó szövegem, és a humorom is elég sajátságos, mondhatni abszurd, amit nem szoktak értékelni. Viszont én soha nem verek át senkit, soha nem kötekedek, nem verekszem, őszinte vagyok (ami bár sokszor negatívum) nem furkálódok, nem beszélek ki másokat a hátuk mögött, eddigi életemet becsületesen éltem le, embert-állatot mindig tiszteltem, egy cigicsikket se dobtam el soha, nemhogy szemetelnék, soha senkit meg nem csaltam, mégsem szerettek soha a nők igazán. Bár még csak 24 éves vagyok, lehet, hogy ezek a mélyebb tulajdonságaim majd később, 40-50 éves koromra fognak csak elérni valamit is, olyan idősebb nőknél, akiknek már nem az számít, hogy megnyerő legyek, hanem az, hogy megbízható. Addig meg eltengődök egyedül.
2018. márc. 17. 13:46
 28/35 anonim ***** válasza:
Az lehet inkább a kulcs, hogy "a nők"-ként hivatkozol olyan önálló entitásokra, akiknek jobb esetben autonóm, egyéni gondolataik és elvárásaik vannak. Meg azt se igen tudod, hogy aki az egyiknek humoros/szórakoztató/kellemes/megnyerő stb, a másiknak nem, és fordítva. Nem gondoltam, hogy egy 24 éves ember ennyit nem tud a világról.
2018. márc. 17. 13:51
 29/35 anonim ***** válasza:
91%
Amiket leírtál, azok nálam 0. tulajdonságok. Alap emberi. Anélkül nem akarok beszélni sem az illetővel. Olyan, mintha külső elvárásoknál fel kéne sorolnom, hogy legyen feje a férfinak.
2018. márc. 17. 13:56
 30/35 anonim ***** válasza:

#8: igen, többségetek az, te is. Szerencsére akad kivétel aki felül tudja bírálni az ösztöneit, de sajnos kevés.

Ja és nem csodálkozom, hiszen akarnak velem lenni, bár hál istennek nem a magadfajták, akik rögtön habzó szájjal személyeskedve támadnak, ha rávilágítanak a hibáira, szóval nem nyertél hangszórót.

De a saját tapasztalat pont egy tény, hiszen megtörtént. De mint írtam nem csak saját tapasztalat ez. Olvasgass egy kicsit a pszichológia témában, de ne a magukat pszichológusnak nevező ego trénerek írásait(ilyen szabópéterek, meg hasonló pszichopaták), mert utóbbiak csak ego trénerek.

Amúgy akad szerencsére olyan nő is, akik elismerik az írt dolgokat, pont egy nőtől hallottam, hogy ne nagyon induljunk ki abból amit nők mondanak, mert maguk se tudják mit akarnak, érzelmek jönnek, mennek, véleményük pedig ezeken alapulva szélsőségek mentén változik.

Egy ilyen friss tapasztalatom is van, amikor egy nő ölel, imád, "szeretlek" majd pár nap múlva már meg akar veretni, elgázolni, gyűlöl, le akar járatni, elintézni hogy soha ne kapjak többé munkát, majd pár hét múlva mikor rájön, hogy megint beetette a műmájer, vetítős "alfahím" álompasija, vonakodva bár de bocsánatot kér, elmondja hogy a sok alázást csak indulatból mondta (nem mondoood...), ölelget, szeret, "köszönöm hogy vagy nekem", "hiányzol, hiányzik a farkad, dugcsizhatnánk néha".

És még volt pár hasonló tapasztalat, és megint nem csak nekem.

2018. márc. 17. 14:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!