Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt olyanok akik fiatal koruk ellenére nagyon komoly kapcsolatban élnek? Esetleg emiatt nem járnak már bulizni, és nem járnak sehova a barátaikkal?
a valódi kérdésem az lenne, hogy nem félnek attól, hogy egy kapcsolat miatt az egész fiatalságuk elveszik...
fiatalt azt 18 és alattira értem
félreértés ne essék, nem a komoly kapcsolatokat oltom, hanem azokat akik emiatt semmi mással nem foglalkoznak...
én is 15 évesen jöttem össze az elsö komoly barátommal. Jártunk néha együtt bulizni. Barátaim nem voltak, ezért nem is volt olyan akit hanyagoltam volna miatta. 3 évig voltunk együtt. Pár hónapra rá megismertem neten egy csajszit aki a mai napig a legjobb barátnöm. Na vele 3 éven keresztül csak buli volt mindennap, semmi más. Most meg van egy férjem és egy kislányom. Tehát a 3 év kimaradását 3 év bulival pótoltam. :D
22/L
Igen csak a nagy szerelem elmúlik, s lehet, hogy megbánod, hogy a fiatalságodat hogyan töltötted...
Láthassátok sokan írják, hogy azt az időt amik nem buliztak be pótolták utána, szóval van valami benne...
én előtte sem buliztam. de ha annyira akarnék, akkor elmennék,a barátom nem szólna bele, no meg nem is engedném, hogy beleszóljon. így évi 1-2szer elmegyek unokatesómmal valami szórakozóhelyre, arra sincsen egy szava sem, tudja, hogy hűséges vagyok.
szóval nem érzem azt, hogy lenne mit bepótolnom, illetve hogy szabadságra válnék. a fiatalságom sem úszott el, egyszerűen nekem nem lételemem a hagyományos értelemben vett buli.
15 éves vagyok, 4 hónapja vagyok együtt 22 éves barátommal:D bulizni járok, vagy a barátommal, vagy a haverokkal, szóval nem veszik el a fiatalságom, mert a pasimmal is ugyanúgy szoktam szórakozni, sőt, legtöbbször vele iszok, vagy megyek koncertre :D
15/L
A fiatalság elvesztése alatt azt érted, hogy így nem tudok elmenni minden hétvégén beb@szni a haverokkal egy buliba? Nem volt rossz, de valahogy nem hiányzik.
A komoly kapcsolat pedig nem zárja ki a barátokkal való eljárást, ugyanúgy mint a felnőtteknél, itt sem csak a két ember létezik egymás számára barátok nélkül. Csak épp csajozni/pasizni nem járunk el.
15 évesen jöttünk össze, most 17 vagyok, ésmég sokáig együtt leszünk :)
Ő nem az a partiarc, szóval nemjár bulizni, de nincsa abból gond, hogy én elég gyakran eljárok a barátnőimmel, meg sokszor vannak ilyen nagytársaságos kiözös-dolgok... :)
Szóval élek én kéremszépen, csak a nagy "élet" mellett van egy párom akit szeretek, ő is engem, és minden tökéletes most :)
Persze lehet, hogy szerencsém van, hogy nem korlátoz szórakozásügyileg.
A fiatalság elvesztése alatt azt érted, hogy így nem tudok elmenni minden hétvégén beb@szni a haverokkal egy buliba? Nem volt rossz, de valahogy nem hiányzik.
Nem. A fiatalság elvesztése alatt azt értem, hogy nem mész el sehova pl. egy szinház a barátnőiddel vagy kirándulni hétvégén, strandolni, bringázni, beszélgetni barátnőkkel egy egy hétvégen meg egyebek.
Ahogy már írtam azért érdekel ez a kérdés, mert jó néhány ismerősöm szinte férjhez ment...már szinte együtt élnek és egyszerűen SEMMI nem foglalja le a padiján kívül. De ahogy látom itt senki sem ilyen mindenki boldog és kiegyensúlyozott, aminek örülők...vagy én látom rosszul a dolgokata, vagy csak felénk létezik ez a jelenség.
Én eleve nem jártam színházba, se kirándulni, se bringázni, de a strandot és a beszélgetést nem zárja ki a tény, hogy van barátom :D a mai fiatalság nem is jár színházba.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!