Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vannak itt olyanok akik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szesze kérdése:

Vannak itt olyanok akik fiatal koruk ellenére nagyon komoly kapcsolatban élnek? Esetleg emiatt nem járnak már bulizni, és nem járnak sehova a barátaikkal?

Figyelt kérdés

a valódi kérdésem az lenne, hogy nem félnek attól, hogy egy kapcsolat miatt az egész fiatalságuk elveszik...

fiatalt azt 18 és alattira értem

félreértés ne essék, nem a komoly kapcsolatokat oltom, hanem azokat akik emiatt semmi mással nem foglalkoznak...

2010. jún. 10. 09:24
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
én 15 éves korom óta élek kapcsolatban, most vagyok 18. előtte sem jártam bulizni, és ha most nem lenne senkim, akkor sem járnék, mert nem szeretem azt a közeget. van egy félig közös baráti körünk, amiben nagyon jól megvagyunk, és ez nekem elegendő szórakozás.
2010. jún. 10. 10:35
 12/22 anonim ***** válasza:

én is 15 évesen jöttem össze az elsö komoly barátommal. Jártunk néha együtt bulizni. Barátaim nem voltak, ezért nem is volt olyan akit hanyagoltam volna miatta. 3 évig voltunk együtt. Pár hónapra rá megismertem neten egy csajszit aki a mai napig a legjobb barátnöm. Na vele 3 éven keresztül csak buli volt mindennap, semmi más. Most meg van egy férjem és egy kislányom. Tehát a 3 év kimaradását 3 év bulival pótoltam. :D

22/L

2010. jún. 10. 11:16
 13/22 anonim válasza:
szia!ha valakit nagyon szeretsz akkor nem érdekel a buli.én igy gondolom.:)
2010. jún. 10. 13:05
 14/22 A kérdező kommentje:

Igen csak a nagy szerelem elmúlik, s lehet, hogy megbánod, hogy a fiatalságodat hogyan töltötted...

Láthassátok sokan írják, hogy azt az időt amik nem buliztak be pótolták utána, szóval van valami benne...

2010. jún. 10. 14:38
 15/22 anonim ***** válasza:

én előtte sem buliztam. de ha annyira akarnék, akkor elmennék,a barátom nem szólna bele, no meg nem is engedném, hogy beleszóljon. így évi 1-2szer elmegyek unokatesómmal valami szórakozóhelyre, arra sincsen egy szava sem, tudja, hogy hűséges vagyok.

szóval nem érzem azt, hogy lenne mit bepótolnom, illetve hogy szabadságra válnék. a fiatalságom sem úszott el, egyszerűen nekem nem lételemem a hagyományos értelemben vett buli.

2010. jún. 10. 15:03
 16/22 anonim ***** válasza:

15 éves vagyok, 4 hónapja vagyok együtt 22 éves barátommal:D bulizni járok, vagy a barátommal, vagy a haverokkal, szóval nem veszik el a fiatalságom, mert a pasimmal is ugyanúgy szoktam szórakozni, sőt, legtöbbször vele iszok, vagy megyek koncertre :D

15/L

2010. jún. 10. 15:44
 17/22 anonim ***** válasza:

A fiatalság elvesztése alatt azt érted, hogy így nem tudok elmenni minden hétvégén beb@szni a haverokkal egy buliba? Nem volt rossz, de valahogy nem hiányzik.

A komoly kapcsolat pedig nem zárja ki a barátokkal való eljárást, ugyanúgy mint a felnőtteknél, itt sem csak a két ember létezik egymás számára barátok nélkül. Csak épp csajozni/pasizni nem járunk el.

2010. jún. 10. 16:58
 18/22 anonim ***** válasza:

15 évesen jöttünk össze, most 17 vagyok, ésmég sokáig együtt leszünk :)

Ő nem az a partiarc, szóval nemjár bulizni, de nincsa abból gond, hogy én elég gyakran eljárok a barátnőimmel, meg sokszor vannak ilyen nagytársaságos kiözös-dolgok... :)

Szóval élek én kéremszépen, csak a nagy "élet" mellett van egy párom akit szeretek, ő is engem, és minden tökéletes most :)

Persze lehet, hogy szerencsém van, hogy nem korlátoz szórakozásügyileg.

2010. jún. 10. 20:07
 19/22 A kérdező kommentje:

A fiatalság elvesztése alatt azt érted, hogy így nem tudok elmenni minden hétvégén beb@szni a haverokkal egy buliba? Nem volt rossz, de valahogy nem hiányzik.

Nem. A fiatalság elvesztése alatt azt értem, hogy nem mész el sehova pl. egy szinház a barátnőiddel vagy kirándulni hétvégén, strandolni, bringázni, beszélgetni barátnőkkel egy egy hétvégen meg egyebek.

Ahogy már írtam azért érdekel ez a kérdés, mert jó néhány ismerősöm szinte férjhez ment...már szinte együtt élnek és egyszerűen SEMMI nem foglalja le a padiján kívül. De ahogy látom itt senki sem ilyen mindenki boldog és kiegyensúlyozott, aminek örülők...vagy én látom rosszul a dolgokata, vagy csak felénk létezik ez a jelenség.

2010. jún. 10. 21:46
 20/22 anonim ***** válasza:

Én eleve nem jártam színházba, se kirándulni, se bringázni, de a strandot és a beszélgetést nem zárja ki a tény, hogy van barátom :D a mai fiatalság nem is jár színházba.

15/L

2010. jún. 11. 08:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!