Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, ha ismerkedtek mik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ha ismerkedtek mik azok a kizáró tényezők, ami miatt nem folytatnátok vele?

Figyelt kérdés
2018. márc. 15. 22:07
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

#10 Igen a hetes válaszolónak pl. elég sok pontja van, de nem hinném, hogy ennyire komolyan venné, mert ha beleszeret valakibe, aki még felével se rendelkezik onnantól kezdve tök mindegy, hogy milyen feltételei voltak.

Én is úgy látom, hogy ezek a listák csak légből kapottak és a többsége távol áll a valóságtól, mert nem a listába szeret bele, hanem az illetőbe és, ha tetszik akkor tök mindegy, hogy mibe felel meg és mibe nem, mert a szeretet sokkal inkább számít, mint az elképzelés.

Van egy lány ismerősöm, aki foggal körömmel ragaszkodik egy csomó pontból álló listához, mint több diploma, saját lakás, autó (úgy, hogy ezek meg sincsenek neki) délies kinézet és még folytatnám, mert még ennél is több van. Ha jól tudom 25 éves és még egy randija se volt, mert várja a kis hercegét.

Azt látom, hogy nem kevesen ragaszkodnak ennyire a listájukhoz, mert annyira elvarázsolták a szennyes romkomok, disney mesék, hogy nem képesek reálisan látni a világot, hanem giccsesen.

2018. márc. 25. 12:55
 12/16 anonim ***** válasza:

Ápolatlanság (elhanyagolt külső, fogak, ruházat, stb)

Ha lekezelően, bunkón viselkedik másokkal, pl egy pincérrel.

Nem akar nősülni, nem akar gyereket.

Ha nem tud helyesen írni - sajnálom, nyelvtannáci vagyok.

Ha nincsenek céljai, tervei.

Ha van gyereke - nem tudnám elfogadni, ezért inkább az elején megmondom, így korrekt.

Ha hazudik, átver, ferdít, nevezzük bárhogy - pl egyszer voltam olyan randin, ahol a srác egy évekkel korábbi képét küldte el. Plusz 40 kg volt a valóság, és nem az lett volna a baj, hanem a hazugság.

2018. márc. 25. 13:03
 13/16 anonim ***** válasza:
Pl àpolatlansàg csajozàs bunó stilus flegma nagyképű azt hiszi ő szarja a spanyol viaszt .:)
2018. márc. 25. 13:51
 14/16 anonim ***** válasza:
bunkó*
2018. márc. 25. 13:51
 15/16 anonim ***** válasza:
kérdezo hat pedig az exemmel azért is lett vége mert bunkó lekezelő volt egy igazi tróger volt .Persze eleinte kedves volt és ragaszkodtam hozzà de amint kimutatta a foga fehérjét én folyamatosan épitettem le .Szóval nem mindenki csinàl segget a szàjàbol.
2018. márc. 25. 13:55
 16/16 anonim ***** válasza:

1. Ha hangosan, bunkón beszél, ha tiszteletlen a nőkkel (akár néni akár másik nő) ha lekezelő a stílusa bárkivel, ha nem tud úgy humoros lenni, hogy ne másokból űzzön gúnyt. Esetleg unintelligens.

2. Ha hazudik, és lebukik/és még hülyének is néz/visszaél a bizalmammal.

3. Ha egészségtelenül él, főképp az ivásra értve, de az sem szimpatikus ha nem sportol, egészségtelenül étkezik. A cigarettát talán elviselném.

4. Ha számára az a szórakozás hogy Peachesbe meg hasonló helyekre jár.

5. Ha nem tud alkalomhoz illően viselkedni, öltözködni, és ezért szégyenkeznem kellene miatta a barátaim/családom előtt.

6. Ha nincsenek céljai és egy anyukát keres magának aki tisztába rakja.

7. Ha nem azonos az értékrendünk ezekben a dolgokban. Ha számára nem erény hogy én ilyen vagyok, nem tudja értékelni bennem hasonlóan ezeket a tulajdonságokat.

2018. márc. 25. 14:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!