Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire mérvadó egy nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire mérvadó egy nő szemében az, hogy a barátja mennyire ügyes a volánnál?

Figyelt kérdés

Nektek mennyire szúr szemet az, hogy valaki mennyire tehetséges sofőr vagy mennyire rutinos?

Fiúként mondom, hogy szerintem rossz nézni valakit amíg nagyon kezdő (nem megy a parkolás könnyedén, lassan vezet, lefullad stb.). Persze ez a kezdeti bénázás hamar köddé válik, de akkor is lehet látni valakin, hogy mennyit vezetett már élete során.

A nőket mennyire érdekli, hogy ki mennyire vezet bátran, lendületesen?

Nem vonzóbb ha egy pasi raliversenyző, és aszerint is vezet, mintsem egy friss jogsis srác?

Vagy teljesen mindegy?

2018. márc. 15. 20:40
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Számomra fontos, hogy a párom jól vezessen. Ha veszélyes lenne az úton be se ülnék mellé...

Az előzés pedig nem menő, nagyon veszélyes tud lenni!

Legyen magabiztos a Volán mögött, de óvatos is! :)

2018. márc. 17. 17:56
 22/25 anonim válasza:

Élvezem, ha valaki biztonságosan és jól vezet. Baráti körben is, cégnél is.

A volt pasim nagyon tehetségtelenül, bután és veszélyesen vezetett. Emiatt nem hagytam el, de konfliktus forrás volt ilyen szélsőséges szinten. Átment a szembejövő sávba pl.

Számomra jelezte, hogy milyen buta.

Egyszer kitalálta, hogy csak mellettem vezet ilyen rosszul. Szóval a butaságnak nem volt netovábbja a fejében.

2018. márc. 17. 17:58
 23/25 anonim ***** válasza:

Nálunk konkrétan izgatta az exemet ahogy vezettem. Szerintem abban voltam a legmagabiztosabb. 10éves koromtól vezetek traktorozom motorozom járom a határt faluriderrel.

Szóval sokszor félre kellett állni mert elkezdett matatni a gatyámban. Ő azt akarta,hogy menet közben hagyjam,higy elintézzen én meg féltem baleset lesz.

Most egy 2,5/9m 12tonna teherautóval járok ennél érzem,ezzel az autóval eggyé tudok válni.(ülés/kormány rengeteg pozicióban állìtható) lenne valakim vinném magammal, kíváncsi vagyok hogy hatna rá. 180Le 12tonnához kevés. Ezzel csak szépen lehet menni,üresen lehet vadúlni max.

2018. márc. 17. 18:24
 24/25 A kérdező kommentje:
Jó, átmenni a másik sávba én is szoktam, meg még nagyon sokan. A belátható kanyarokat rendre úgy veszem, hogy levágom őket, átmenve a másik sávba, az íven így sokkal könnyebb bevenni egy kanyart, nagyobb sebességnél pedig főleg.
2018. márc. 18. 13:08
 25/25 anonim válasza:
Mondta már a párod, hogy köss életbiztosítást, melyben vaskos összeget hagysz rá, és ő majd busszal megy?
2018. márc. 21. 06:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!