Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire mérvadó egy nő szemében az, hogy a barátja mennyire ügyes a volánnál?
Nektek mennyire szúr szemet az, hogy valaki mennyire tehetséges sofőr vagy mennyire rutinos?
Fiúként mondom, hogy szerintem rossz nézni valakit amíg nagyon kezdő (nem megy a parkolás könnyedén, lassan vezet, lefullad stb.). Persze ez a kezdeti bénázás hamar köddé válik, de akkor is lehet látni valakin, hogy mennyit vezetett már élete során.
A nőket mennyire érdekli, hogy ki mennyire vezet bátran, lendületesen?
Nem vonzóbb ha egy pasi raliversenyző, és aszerint is vezet, mintsem egy friss jogsis srác?
Vagy teljesen mindegy?
Számomra fontos, hogy a párom jól vezessen. Ha veszélyes lenne az úton be se ülnék mellé...
Az előzés pedig nem menő, nagyon veszélyes tud lenni!
Legyen magabiztos a Volán mögött, de óvatos is! :)
Élvezem, ha valaki biztonságosan és jól vezet. Baráti körben is, cégnél is.
A volt pasim nagyon tehetségtelenül, bután és veszélyesen vezetett. Emiatt nem hagytam el, de konfliktus forrás volt ilyen szélsőséges szinten. Átment a szembejövő sávba pl.
Számomra jelezte, hogy milyen buta.
Egyszer kitalálta, hogy csak mellettem vezet ilyen rosszul. Szóval a butaságnak nem volt netovábbja a fejében.
Nálunk konkrétan izgatta az exemet ahogy vezettem. Szerintem abban voltam a legmagabiztosabb. 10éves koromtól vezetek traktorozom motorozom járom a határt faluriderrel.
Szóval sokszor félre kellett állni mert elkezdett matatni a gatyámban. Ő azt akarta,hogy menet közben hagyjam,higy elintézzen én meg féltem baleset lesz.
Most egy 2,5/9m 12tonna teherautóval járok ennél érzem,ezzel az autóval eggyé tudok válni.(ülés/kormány rengeteg pozicióban állìtható) lenne valakim vinném magammal, kíváncsi vagyok hogy hatna rá. 180Le 12tonnához kevés. Ezzel csak szépen lehet menni,üresen lehet vadúlni max.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!