Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire mérvadó egy nő szemében az, hogy a barátja mennyire ügyes a volánnál?
Nektek mennyire szúr szemet az, hogy valaki mennyire tehetséges sofőr vagy mennyire rutinos?
Fiúként mondom, hogy szerintem rossz nézni valakit amíg nagyon kezdő (nem megy a parkolás könnyedén, lassan vezet, lefullad stb.). Persze ez a kezdeti bénázás hamar köddé válik, de akkor is lehet látni valakin, hogy mennyit vezetett már élete során.
A nőket mennyire érdekli, hogy ki mennyire vezet bátran, lendületesen?
Nem vonzóbb ha egy pasi raliversenyző, és aszerint is vezet, mintsem egy friss jogsis srác?
Vagy teljesen mindegy?
#8: ne vedd szó szerint :) Egyszerűen nem fél a volán mögött, de a rally rész is inkább az autópályára marad, nem pedig a városba. Szereti a gyorsaságot normális kereteken belül.
És nem sofőr, csak ingázik 2 ország között több éve, ezért mondtam a sok kilométert. :)
7-es válaszoló
Ez érdekes :) Engem is érdekelne, én is szeretném, hogy azt mondják, hogy jól vezetek. Szerintem egyébként nem vagyok szerencsétlen, gyakran lendületes. Lényegtelen. 23F/5év/40e km
Nekem annyi elvárásom van, hogy ha majd egyszer hátul ül a gyerek, akkor az asszony el merjen aludni mellettem (és ne azt nézze, hogy ki elé vágok be, mikor megyek bele egy hülye előzésbe stb). Ennyi bőven elég. Ha valaki mellett valaki alszik, az a bizalom legfelsőbb jele a vezetést tekintve.
Ez hülyeség szerintem.
Mondjuk, ha tudom, hogy nem rally versenyző módjára hajt, akkor nyugodtabban alszom el az anyós ülésen.
Ami nálam lényeges az az, hogy ne dumáljon bele amikor én vezetek, vagy parkolok. Az imponálóbb, ha hagy érvényesülni.
Egyetértek mindenkivel. Az pedig, hogy el merjen mellettem aludni a feleségem/ barátnőm az tényleg nagyon ütős és igaz.
Felnőtt nőknél már ezek szerint akkor nem menő ha valaki mindenkit megelőz, gyorsul, gyorsan hajt?
Csak mert senkitől sem hallottam még azt sem viszont, hogy a nagypapa stílus jönne be.
(Nem tudom ki pontozott le, én mindenkinek zöldet nyomtam)
24 vagyok. Balesetmentes 400ezer km.
Havi 8-12 ezer km -t nyomtam tavaly decemberig Magyar-Német viszonylaton kisbusszal. Ha lerohadt kint egy buszunk, akkor nekem kellett hazahozni tréleren, mert a többieknek nem volt E kategóriás jogosítványa. Elég volt.
Ha egy mód van rá, nem én vezetek, mert nagyon unom.
De hogy ettől valaki felnézzen rám, vagy mérvadó legyen valakinek... Hát, ott fejben is hiba van.
Cégcsoporton belül egyébként voltak nagy szerelvények, nyergesek, nagy buszok, stb. Ott szakmai szemmel azokra tekintettünk fel, akik forgózsámolyos pótkocsival betudtak tolatni a telephelyre. Izzasztó volt még nézni is. De szerintem ez a nőket legkevésbé sem érdekli..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!