Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik és lányok szerintetek, hogyan csináljam hogy ne legyek unalmas?
Figyelt kérdés
Van egy férfi akivel beszélgetni szoktam, és már nagyon sokat beszélgettünk. Személyes dolgokat is megosztunk egymással,tehát megbizunk egymásban. Ő nem az a fajta aki rair emberekre, tehát én szoktam neki írni.
Hogyan írjak rá és milyen gyakran?
Tehát az a kérdés hogy milyen szöveggel írjak rá?
2018. márc. 15. 14:20
11/11 A kérdező kommentje:
Ő már dolgozik reggeltől estig én pedig még suliba járok. Találkoztunk már élőbe is hiszen onnan ismerjük egymást, de akkor még barátnője volt..
2018. márc. 15. 16:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!