Mit tegyek? Ti mit csinalnatok? az unalmas munkaba bele lehet orulni? csinaljam azt amit igazan szeretek, de szegenyen eljek?
Ne gondoljatok beképzeltnek, reális akarok lenni és komoly válaszokat várok
Szóval így 16 évesen sokat gondolkozok mihez kezdhetnék majd az életben
Nem vagyok kitűnő tanuló de matekhoz jó érzékem van és amit szeretek könnyedén megtanulom
Viszonylag jol rajzolok es a zenehez is van erzekem,zongorazok
Szoval a lenyeg az, hogy a hobbijaimat sokkal jobban szeretem a fontos targyaknal,de nyilvan azokkal foglalkozni felnottkent, azokat tanulni esetleg egyetemen es megprobalni abbol elni sokkal kockazatosabb annal, hogy elmegyek valami matekkal kapcsolatos egyetemre es lesz egy uncsi munkam
Szoval ti mit csinalnatok
az unalmas munkaba bele lehet orulni
vagy csinaljam azt amit igazan szeretek, de szegenyen eljek
Próbálj meg diákmunkázni minél több helyen hogy kitapasztald hogy milyen munkatípus az ami neked bejön. Én dolgoztam pincérnőként ami elég szaladgálós szóval nem unalmas és nagyon utáltam minden nap ahogy haza értem be az ágyba és hétvégente nem akartam semmit csinálni annyira kikészített. Utána bankba dolgoztam ami nyugisabb tény hogy itt is sétálgatni kelett egész nap meg idiótákkal foglalkozni de imádtam minden nap elmentem meló után a barátaimmal vásárolni mozizni stb és teljesen kipihent voltam.
Az a tanácsom hogy tapasztald ki hogy mi tetszik neked én is azt hittem hogy pörgős munkát akarok amikor fiatalabb voltam de hamar rá jöttem hogy nem nekem való. Lehet hogy te ugyanilyen vagy és tetszene az unalmas meló. De a legfontosabb az hogy azt csináld amit szeretnél meg hát nyilván amiből meg is lehet élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!