Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez milyen csajozós szöveg?
Figyelt kérdés
Ma kaptam egy ilyen üzenetet Badoon... Mindenkinek vissza írok... De most erre mit lehet írni??2018. márc. 15. 00:55
1/15 A kérdező kommentje:
Szia! Zoli vagyok! Szeretnék veled beszélgetni, megismerni téged, mit
eszel, mit csinálsz,mi a kedvenced bármiben, de sajnos nem lehet, mert ez
Egód nagyobb,az elvárásaid minden téren ....... meg a büszkeséged,
minthogy te is ilyen hozzá állással legyél felém, mint én feléd,tudom mit
akarsz írni most erre, én más vagyok mint a többi , h nem ismerlek, ne ítélkezzek rólad ......... , meg hasonló
női hárítós szövegek ...
Ez volt az üzenet.
2018. márc. 15. 00:56
2/15 anonim válasza:
Alpári tahó aki ezt írta neked.
5/15 anonim válasza:
Miért kéne rá bármit is írni? Elég nyilvánvalóvá tette, hogy abból a célból akar veled társalogni, hogy cseszegessen. Ha bármit is válaszolsz rá, az azt jelenti, hogy "oké, benne vagyok, rúgj jó nagyot belém".
6/15 anonim válasza:
Ez hulye. Ne irj ra semmit. Valoszinuleg valamelyik megkeseredett, alacsony szazalekos gyakoris az :DDD
7/15 anonim válasza:
Szépen kiírta magából a frusztrációit... Ejj, de utálom azokat a fazonokat, akik nem képesek elvonatkoztatni az előttem lévő nőktől, mikor velem beszélnek...
8/15 anonim válasza:
Erre inkabb semmit ne akarj irni.
10/15 anonim válasza:
Összefüggéstelen, érthetetlen zagyva, elég gyatra helyesírással. Nem lehet egy értelmes ember, a helyedben válaszra se méltatnám, vagy maximum beoltanám a lúzert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!