Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mely érintések jeleznek valamit?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mely érintések jeleznek valamit?

Figyelt kérdés
Felkar, váll, lapocka érintése, megsimítása. Jelent valamit, vagy egy abszolút baráti (esetleg "ismerősi", kollegális) viszonyba is belefér?

2018. márc. 13. 15:23
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

7-es vagyok. Van esetleg ebben vmi, ami nem hétköznapi?

Egyébként még senki nem értette félre v fejezte volna ki nemtetszését. De gondolom ez azért van, mert én is szimpatikus vagyok nekik. Nem kölcsönös szimpátia esetén számukra ez bizonyára tolakodó magatartás lenne, de ezt én is érezném és eleve másként állnék hozzájuk.

2018. ápr. 24. 12:51
 12/20 A kérdező kommentje:

Számomra az egész nem hétköznapi. Mármint az, hogy megsimogatom egy olyan ember vállát, aki nem jelent nekem semmit.

Csak próbálom összerakni a dolgokat egy nagyon nem hétköznapi helyzetben.

2018. ápr. 24. 13:21
 13/20 anonim ***** válasza:

Aki nem jelent semmit, azt nem simogatjuk. A "jelent valamit" 2 értelmezése lehetséges. Egyik mint barát, aki sokat jelent, mint barát. A másik már kapcsolati alapú, azaz ha vkibe szerelmes vagy v össze akarsz vele jönni. E kettő között különbségnek kell lennie, ellenkező esetben mindkét lehetőség elbukik.

Úgy mint akár egy családtag, akit pl. nagyon kedvelsz, az sokat jelent neked. De lehet olyan, akit pl. nem kedvelsz, az meg nem jelent semmit. Míg az előbbivel intimebb (nem szexuális értelemben) a viszony, a másikkal semmilyen.

2018. ápr. 25. 07:18
 14/20 A kérdező kommentje:
Értelek. Mivel alig ismerjük egymást, néhány hónap és csak felszínes beszélgetések, baráti aligha lehet a dolog.
2018. ápr. 25. 07:33
 15/20 anonim ***** válasza:
Jelezhetnek, de önmagában kevés, ha nincs kommunikáció.
2018. ápr. 25. 07:44
 16/20 A kérdező kommentje:
Minimális kommunikáció van. De majdnem kizárólag a munkára korlátozódik. mellette néha egy-egy személyes megnyilvánulás. De elég "futó" viszony, azaz amikor az egyikünk érkezik, a másikunk már megy is.
2018. ápr. 25. 08:06
 17/20 anonim ***** válasza:
semmiképp. borzasztóan tudom utálni mikor elkezdik a felkaromat simogatni az ismerősnőim.. páromon kívül bárki más ér hozzám akárhol, attól irtózok. 23l
2018. júl. 6. 12:04
 18/20 A kérdező kommentje:
Tehát ha ilyen történne, akkor közeledésnek vélnéd?
2018. júl. 9. 10:04
 19/20 anonim ***** válasza:

Ebből az egyből tényleg nem lehet megmondani.

Én pl nő vagyok, procekt manager feladataim is vannak, és munka közben ha A.) épp valahol el lett cseszve valami, vagy látom, hogy a másik stresszel és küzd vele, vagy

B.) nekem van egy sos elintézendő kérésem feléjük, akkor van, hogy közben megérintem a karját az illetőnek.

Ez egy apró dolog, de hatása van: ha megérintesz valakit, sokkal szívesebben vagy nagyobb hatásfokkal fog igent mondani a kérésedre, ugyanis ez egy apró manipulációs technikai is. Másfelől a szimpátiát is kiváltja, voltak olyan felmérések, amikor direkt az vizsgálták, hogy a pénztáros és a vevő amikor elveszi a pénzt, mikor fogja a pénztárost kedvesebbnek ítélni: a vége az volt, hogy azok, akiknek hozzáért a keze is a pénztároshoz amikor átvette visszajárót, akkor sokkal kedvesebbnek ítélték meg a kiszolgálást, holott semmi más különbség nem volt a történetben.

Szóval ez utalhat csupán szimpátiára, vagy a fenti esetben a kérésének amolyan kedvesen történő "nyomatékosítására" a fejedben.

Egyébként is egy jel nem jel, csupán ez nem jelent tehát többet. Esetleg még akkor kezdhetsz többet belelátni, ha senki mással nem viselkedik így, csak veled.

N

2018. nov. 10. 11:51
 20/20 anonim ***** válasza:
Szerintem azt az ember egyértelműen megérzi, mert nem csak az érintés számít, hanem az is, ahogy közben rád néz, a hangsuly, ahogy hozzád szol.Ezekböl pontosan tudni lehez, a másik mit akar, ha helyén vannak az ösztöneid.
2019. márc. 5. 11:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!