Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mely érintések jeleznek valamit?
JelezHETnek.
Függ a szituációtól, ismerettség mélységétől és hogy csak egy valaki felé irányul vagy ez "szokása" az illetőnek.
Ha valakit közekebbről ismerek, akkor alkalomtól függően megölelem, pl felköszöntéskor. De nem simítom végig a karját.
Kéz, kar, nyak intim területek. Ezek érintése kitüntetett figyelem és jelzések.
Viszont önmagában kevés. Jelenthet flörtöt, szórakozást, szexre invitálást vagy semmit, mert pl másokkal is így viselkedik. Önmagában félre érthető lehet mindkét irányban - gesztus helyett kezdeményezésnek vagy éppen fordítva: kezdeményezés helyett gesztusnak is lehet venni.
Komoly közeledéshez komoly érdeklődés kell; keresni a másik társaságát vagy éreztetni, hogy kellemes a társasága.
Mondjuk úgy, hogy kb fél éve tartó munkakapcsolat.
Tulajdonképpen nekem tetszik, volt néhány suta próbálkozás "véletlen" hozzáérésekkel. Pár napja viszont a beszélgetés során többször megsimította a karomat, hátamat. Munkáról volt szó közben, akkor olyan természetesnek tűnt a mozdulat, csak utána kezdtem gondolkodni, hogy mennyire az (ha eddig nem volt ilyen)
Én azon kolléganőimet szoktam ezeken a helyeken simogatni beszélgetés közben v előtt v után, akiket nagyon kedvelek. De ettől még nem akarok velük szexuális viszonyt.
Ezzel csak azt jelzem nekik, h kellemesen érzem magam a társaságukban.
40F
a "nagyon kedveled" meő barátságot jelent?
Mert persze, hogy nem akar az ember mindenkivel lefeküdni, akinek a karját megsimogatja, de szimplán csak kedvességet fejezne ki a dolog?
Kolleganőid nem értették még félre?
Köszönöm, igen neked szántam a kérdést.
Elgondolkodtató, amit írtál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!