Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mely érintések jeleznek valamit?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mely érintések jeleznek valamit?

Figyelt kérdés
Felkar, váll, lapocka érintése, megsimítása. Jelent valamit, vagy egy abszolút baráti (esetleg "ismerősi", kollegális) viszonyba is belefér?

2018. márc. 13. 15:23
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem nem fér bele a barátságba, mert engem mindig pofán vágnak a haverok, amikor a felkarjukat fogdosom. F
2018. márc. 13. 15:27
 2/20 anonim ***** válasza:
91%
Nem feltétlen. Sajnos vannak olyan emberek, akik szeretik a másikat beszélgetés közben "fogdosni", annak ellenére is, hogy nincsenek közeli viszonyban. Én tolakodásnak veszem.
2018. márc. 13. 15:30
 3/20 anonim ***** válasza:
100%

JelezHETnek.

Függ a szituációtól, ismerettség mélységétől és hogy csak egy valaki felé irányul vagy ez "szokása" az illetőnek.

Ha valakit közekebbről ismerek, akkor alkalomtól függően megölelem, pl felköszöntéskor. De nem simítom végig a karját.

Kéz, kar, nyak intim területek. Ezek érintése kitüntetett figyelem és jelzések.

Viszont önmagában kevés. Jelenthet flörtöt, szórakozást, szexre invitálást vagy semmit, mert pl másokkal is így viselkedik. Önmagában félre érthető lehet mindkét irányban - gesztus helyett kezdeményezésnek vagy éppen fordítva: kezdeményezés helyett gesztusnak is lehet venni.

Komoly közeledéshez komoly érdeklődés kell; keresni a másik társaságát vagy éreztetni, hogy kellemes a társasága.

2018. márc. 13. 17:29
 4/20 A kérdező kommentje:

Mondjuk úgy, hogy kb fél éve tartó munkakapcsolat.

Tulajdonképpen nekem tetszik, volt néhány suta próbálkozás "véletlen" hozzáérésekkel. Pár napja viszont a beszélgetés során többször megsimította a karomat, hátamat. Munkáról volt szó közben, akkor olyan természetesnek tűnt a mozdulat, csak utána kezdtem gondolkodni, hogy mennyire az (ha eddig nem volt ilyen)

2018. márc. 13. 22:08
 5/20 anonim ***** válasza:
32%
Ha nő simogat amelyik még tetszik is annak örülök de pasi ne fogdosson sehol mert lenyomom a homárt. 42/F
2018. ápr. 3. 11:06
 6/20 A kérdező kommentje:
Ismét egy építő jellegű hozzászólás :D Köszönöm.
2018. ápr. 5. 11:20
 7/20 anonim ***** válasza:
65%

Én azon kolléganőimet szoktam ezeken a helyeken simogatni beszélgetés közben v előtt v után, akiket nagyon kedvelek. De ettől még nem akarok velük szexuális viszonyt.

Ezzel csak azt jelzem nekik, h kellemesen érzem magam a társaságukban.

40F

2018. ápr. 11. 13:07
 8/20 A kérdező kommentje:

a "nagyon kedveled" meő barátságot jelent?

Mert persze, hogy nem akar az ember mindenkivel lefeküdni, akinek a karját megsimogatja, de szimplán csak kedvességet fejezne ki a dolog?

Kolleganőid nem értették még félre?

2018. ápr. 11. 14:21
 9/20 anonim ***** válasza:
65%
7-es vagyok, gondolom nekem teszed fel a kérdést. A nagyon kedvelem az azt jelenti, hogy külsőleg és belsőleg is bejön, szimpatikus, szivesen vagyok a társaságában és ha egyedülálló lenne mindkettőnk, biztosan elkezdenék neki udvarolni. Így csak marad a barátság. Kedves vagyok, előzékeny, őszinte és még kicsit flörtölök is, mert tudom h a nőknek az jól esik. De a határok egyértelműek.
2018. ápr. 23. 08:35
 10/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm, igen neked szántam a kérdést.

Elgondolkodtató, amit írtál.

2018. ápr. 24. 10:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!