Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez az alkat még vonzó/normális, vagy már sok?
Figyelt kérdés
(A retustól tekintsünk el, az kb mindenhol van. És azt is tudom, hogy nem egyformák az ízlések... Csak átlagban érdekel.)
2018. márc. 13. 08:21
1/7 anonim válasza:
Nem mindegy a kor.18 évesnek elég gáz 40es nőnek jó.
4/7 A kérdező kommentje:
28-30 körül mondjuk...
2018. márc. 13. 09:14
5/7 anonim válasza:
1es vagyok.Nagyban személyiségfüggő.
Kedves mosolygós humoros intelligens nő vonzó a férfiaknak.Szerintem.
Mondom ezt 40 éves nőként.
Egy moddel alkat is lehet ellenszenves ha arrogáns vagy bunkó.
Nem minden a külső.
7/7 anonim válasza:
Ha látok az utcán egy ilyen nőt, nem tartom csúnyának, akár még meg is jegyzem, hogy jól néz ki, ha amúgy tényleg úgy van, tehát szép az arca, jól van felöltözve, tetszik a haja stb. De rá nem mozdulnék, nekem sok, a vékony lányok tetszenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!