Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor mit érez?

Figyelt kérdés
Az osztálytársam msn-en bevallotta nekem hogy szeret.Én nem szerettem de olyan rendes srác hogy azt mondtam én is(neki nem lehet nem-et mondani)azért hogy a barátságunk ne menjen tönkre.De csak rosszabbodtak a dolgok mert bűntudatom volt és nem mertem ránézni és beszélni vele.Ezért szintén msn-en amikor ki volt jelizve jó nagy adag körítéssel beadtam neki h maradjunk haverok.(tuti elolvasta)Aztán segíteni akartam neki összehozni egy barátot mert mindenki mást feltételez róla mert vannak magánügyei és azt nem árulja el nekik.Lett egy barátja és azután nagyon bunkón viselkedett a fiuk azzal hülyéskedtek hogy leburogatják a lányokat vízzel(én kaptam a legtöbbet)tőle is jutott.Kritizál az Angol tudásommal,azt mondja szadista vagyok meg pszihopata,de valamikor meg megint rendes(msn-en bujkál előlem)rejtve van meg azt írja pill. és nem jön vissza amikor a mással meg beszélget.Nem értem!Pasi szakértők kérlek segítsetek!
2010. jún. 9. 20:42
 1/4 anonim ***** válasza:
Zavaros... szóval ő fiú, és szereztél neki egy barátot, miután MSN(??)-en vallotta be, hogy szeret? Hű...
2010. jún. 9. 20:45
 2/4 anonim válasza:
ő bevallotta hogy szeret téged de te hazudtad neki az ő érzései tiszták voltak de te csak hazudtál... megbántottad az érzéseit!
2010. jún. 9. 20:49
 3/4 anonim ***** válasza:
Képzeld magad az ő helyzetébe! Nagy nehezen rászeded magad, hogy elmondod valakinek, hogy szereted, mire ő azt mondja h ő is. Tök boldog vagy másnap meg jön a hideg zuhany? Neked hogy esne? Mert én se akarnék szóba állni ilyennel. Kicsit meggondolatlan voltál! Szerintem hagyd őt most békén.
2010. jún. 9. 23:07
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi!Azzal kapcsolatban h hazudtam azért tettem mert akárhány lányba is volt volt szerelmes mind kinevette mert okos!nm volt szivem!de aznap amikor másnap találkoztunk és azt hitte szeretem nem igazán volt boldog...oda sem jött hozzám.Nem néztünk egymás felé sem...
2010. jún. 12. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!