Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg lehet utcán, buszon,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg lehet utcán, buszon, pályaudvaron ismerkedni?

Figyelt kérdés

Hogyan tegyem?

Lány vagyok amúgy.

2018. márc. 11. 00:07
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Kérj valami apró segítséget/szívességet a sráctól.
2018. márc. 11. 02:04
 12/17 anonim ***** válasza:

1, Biztos, de nekem nem menne;

2, A szokásos "Mikor/honnan indul ez, az, amaz járat?" - lehetőleg az aktuális kijelző alatt megkérdezve ezt.

2018. márc. 11. 07:06
 13/17 anonim ***** válasza:
Mindenhol lehet ismerkedni, csak kezd valami jó szöveggel. :)
2018. márc. 11. 10:52
 14/17 Diavolino44 ***** válasza:
44%

Tenyleg lehet, de nokent szerintem nehezebb.

Mivel tarsadalmilag az az elofogadott, hogy a ferfi kezdemenyez, igy nokent, ribizlinek fogod magad erezni, mert te teszed meg. Hisz, “hol vannak az igazi ferfiak akiknek az lenne a dolguk, hogy odajojjenek?”

Persze, ez nem egy egeszseges felfogas, de akkor is igy mukodunk.

Idegessegre az az egyetlen orvossag, ha mar csinaltad 100 szazszor. Mivel akkor lesz egyfajta tapasztalat mogotted, hogy mi tortenhet abban az adott szituacioban. De akkor sem fog elmulni. Azzal, hogy odamesz felvallalod a sebezhetosegedet, azt, hogy visszautasithat teged. S ez surun elo is fog fordulni.

De nokent elony az, hogy egy ferfi szivesebben ismerkedik akarhol, mivel nagyon ritkan vagy sose fordul elo vele, hogy egy lany nyisson fele. A noknel fent van a 3,14csa pajzs, s megideologizalja, hogy miert nem akar ismerkedni.

Hogyan: menj oda dicserj meg rajta valamit, s kezdj el beszelgetni vele, Attol kevesbbe fogod ribizlinek erezni magad, ha pl utbaigazitast kersz tole.

Szia, olyan jofej sracnak tuntel, ezert jottem ide, a mai nap totalisan el vagyok veszve tudnal segiteni, valahol szeretnek venni egy szendvicset, vagy barmi kajat, szerinted itt a kornyeken hol tudok venni?

Ezzel konnyu tovabb gorgetni a beszlegetest.

2018. márc. 11. 11:49
 15/17 anonim ***** válasza:
59%

"Mivel tarsadalmilag az az elofogadott, hogy a ferfi kezdemenyez, igy nokent, ribizlinek fogod magad erezni, mert te teszed meg."

De ugye ezzel semmilyen szinten nem akarod azt sugallani, hogy annak KELLENE magát éreznie a kérdezőnek?

2018. márc. 11. 11:53
 16/17 anonim ***** válasza:

Pasiként ìrom, hogy lehet, de ez a mobil nez korszak megnehezìti. Vonaton megszoktak kérni a lányok a nehéz táskák le es felrakására. Pakkból gondolni lehet,hogy főiskola/egyetemre utazik. Lehet beszélni erről.

Buszon helyi járaton/utcán a messziről jött túristát el lehet játszani(na igen ha hiper okos telefonod előkerűl az megtöri a varázst).

Hipermarketben a magas polc műszaki dolgok ..." bocsánat nincs a közelben eladó..."

Lányként lehet az elesett,törékeny törődésre váró lányt játszani,akinek a nagy erős okos pasi segîtsége kell.

2018. márc. 11. 12:01
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

"Mivel tarsadalmilag az az elofogadott, hogy a ferfi kezdemenyez"

Pont ezen kéne változtatni. Ha a nők szerepe változik, a férfiakénak is változni kell.

2018. márc. 11. 13:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!