Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg lehet utcán, buszon, pályaudvaron ismerkedni?
Volt már hogy nagyon néztem pasikat, de csak csodalkozva vissza néztek.
2018. márc. 11. 00:10
2/17 anonim válasza:
Nem.
Itt is leírták már a nők nemegyszer, hogy nincs igényük arra, hogy ismerkedni próbáljanak velük.
Mi pedig ezt tiszteletben tartjuk.
2018. márc. 11. 00:14
3/17 A kérdező kommentje:
Tegnap is láttam egy szimpatikus srácot de a telefonjaval foglalkozott. :)
2018. márc. 11. 00:15
4/17 A kérdező kommentje:
Arra is gondoltam nekem kellene oda menni ahhoz, aki szimpi. De milyen indokkal?
2018. márc. 11. 00:17
5/17 anonim válasza:
Szerintem megpróbálhatod, de mindig a másik reakcióira figyelve, nagyon tapintatosan, óvatosan. Nem szabad ajtóstul rontani a házba. És készülj fel arra, hogy esetleg el is utasíthatnak. Ezt csont nélkül tudomásul kell venni, és onnantól békén hagyni a másikat. Az esetleges elutasításra nem úgy kell fölkészülni, hogy eleve arra készülsz, hogy kudarcot vallasz, hanem próbáld meg arra fölkészíteni magadat, hogy ha mégis visszautasítanak, ne dőljön össze a világ, és semmilyen mértékben ne sérüljön az önbecsülésed. Vagyis nem szabad, hogy MINDEN, vagy akár túl sok minden ezen múljon.
2018. márc. 11. 00:19
6/17 anonim válasza:
Szerintem egyénenként változó, hogy milyen indokkal. A lényeg, hogy először próbálj meg valami olyasmit kitalálni, ami ember-ember kapcsolat kialakításának szándékára törekszik. Ha mondjuk az illető "kisugárzása" is vonz, nem csak a külseje, akkor esetleg elképzelheted, hogy a testbeszéde, arckifejezései alapján milyen személyiség lehet (és mi olyan érdekelheti, ami mondjuk téged is). Az emberek többsége kíváncsi, illetve, ha kellően széleskörű az érdeklődésed és te magad érdekes ember vagy, akkor könnyen föl tudod kelteni az érdeklődését. Jó társalgó vagy amúgy?
2018. márc. 11. 00:23
7/17 A kérdező kommentje:
#6 Fogjuk rá, van még hová fejlődnom. :)
2018. márc. 11. 00:27
8/17 anonim válasza:
Nagyon nehéz kiirtani magadból a görcsöt, ugye?
Na, akkor egy másik tanács. Próbálj meg úgy odamenni és megszólítani az illetőt, MINTHA NEM LENNE TÉTJE A DOLOGNAK.
Vagy: tedd föl magadnak a kérdést: ha nem érdekelne, mint pasi, de mint ember, igen, hogyan beszélgetnék el vele?
Ha vannak / voltak az életedben olyanok, akikkel csak haveri kapcsolatban vagy / voltál, akkor az elején törekedj csak ilyen, lazább jellegű kapcsolat megteremtésére. A fontos, hogy látsszon rajtad, hogy őszintén érdekel a másik, de arra nagyon ügyelj, hogy az iránta való rajongásnak / lelkesedésnek ekkor még a nyoma se legyen a tekintetedben, amikor ránézel.
2018. márc. 11. 00:33
9/17 A kérdező kommentje:
8# így van. De hasznos volt a tanácsod! Koszonom! Megfogadom. :)
2018. márc. 11. 00:37
10/17 anonim válasza:
Legalább megtudod, milyen a másik oldalon lenni. A legtöbb nő életében nem jut el idáig, te már most előrébb vagy! ;)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!