Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miert degradalja a nok nagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert degradalja a nok nagy resze az utcan szembenjovo jol kinezo lanyokat es?

Figyelt kérdés
a sza-jhakat is?ellenben Joska a szomszedbol vegig dgta az egesz varost es o egy isten!nagyon erdekel erre valami fele logikus valasz azoktol a holgyemenyektol akik hasonloan gondolkodnak!persze tudom h a gyk a hazugsagok fellegvara a szuzek bordelyhaza a feministak nagy hazaja stb... de lassuk
2018. márc. 10. 14:25
 1/10 anonim ***** válasza:
78%
Fejtsd ki bővebben, utána csurran-cseppen pár részletes vélemény is.
2018. márc. 10. 14:35
 2/10 anonim ***** válasza:
54%
Általában ezek a nők irigyek. A környezetemben is vannak ilyenek. Ha egy csaj szebb vagy arra a pasira hajt, akire ők, akkor undorítóan beszélnek róla.
2018. márc. 10. 14:42
 3/10 anonim ***** válasza:
75%

Több oka lehet:

1. Ego védés. Azzal hogy lealacsonyítom a másikat én jobban érzem magam mert úgy érzem jobb vagyok a másiknál. Védekezési mechanizmus ki hogy oldja meg, valaki így.

2. Lenézés. Tényleg megveti az ilyen nőket, gyorsan ítélkezik, nem szereti a magára túlzottan adó, szépségközpontú nőket. Az ő életstílusa teljesen más, más értékrendet vall, zsigeri ellenszenv, biztos Kérdező te is tudsz ilyen személyt mondani.

3. Rossz tapasztalat. R.banc exek, r.banc harmadik, stb. Ilyen nőket látva eszükbe jut az a fél is akikkel rosszul jártak és hasonló stílusú, beállítottságú volt.

2018. márc. 10. 14:42
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy elárulom, aki a "szajhákat" lenézi, az valószínűleg azzal se jönne össze még egy görbe éjszakára se, aki végigkfeléte a fél várost.
2018. márc. 10. 14:47
 5/10 anonim ***** válasza:
0%
#4: A saját környezetemben tapasztaltak alapján: De. Fél perc alatt odadobják magukat, amint lehetőségük adódik.
2018. márc. 10. 14:50
 6/10 anonim ***** válasza:
90%
#5: akkor azok olyanok is, nem nagy kár értük.
2018. márc. 10. 14:52
 7/10 anonim ***** válasza:
53%
Hát azért, mert ők nem "olyan" lányok. Aztán esetleg kiderül, hogy mégis. Pláne, ha a "jóskákat" meg istenítik".
2018. márc. 10. 15:18
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Nemtom. Itt a csúnya fiúk miért bántják az izmosakat?
2018. márc. 10. 15:44
 9/10 anonim ***** válasza:

Az én környezetemben az alpári, igénytelen, alkesz kinézetű férfiak és nők egyaránt ítélkeznek. Ők azért, mert alpári idióták, kell még ragozni? :D Igényes embertől még nem hallottam ilyen megnyilvánulást.

22/N

2018. márc. 10. 15:45
 10/10 anonim ***** válasza:

Ez furcsa. Én Jóskától jobban undorodom. Nőkkel meg amúgy sem kezdek, mert heteró vagyok, ha meg nem a párom, azt csinál a szerelmi életével, amit akar.

De jó pár férfit koptattam le azért, mert szóbajött, hogy mennyi nőn van túl, és mindezt még úgy is mesélte, hogy azt hitte, menő.

Kell a tökömnek egy ilyen gyerekagyú.

2018. márc. 10. 17:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!