Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert degradalja a nok nagy resze az utcan szembenjovo jol kinezo lanyokat es?
Több oka lehet:
1. Ego védés. Azzal hogy lealacsonyítom a másikat én jobban érzem magam mert úgy érzem jobb vagyok a másiknál. Védekezési mechanizmus ki hogy oldja meg, valaki így.
2. Lenézés. Tényleg megveti az ilyen nőket, gyorsan ítélkezik, nem szereti a magára túlzottan adó, szépségközpontú nőket. Az ő életstílusa teljesen más, más értékrendet vall, zsigeri ellenszenv, biztos Kérdező te is tudsz ilyen személyt mondani.
3. Rossz tapasztalat. R.banc exek, r.banc harmadik, stb. Ilyen nőket látva eszükbe jut az a fél is akikkel rosszul jártak és hasonló stílusú, beállítottságú volt.
Az én környezetemben az alpári, igénytelen, alkesz kinézetű férfiak és nők egyaránt ítélkeznek. Ők azért, mert alpári idióták, kell még ragozni? :D Igényes embertől még nem hallottam ilyen megnyilvánulást.
22/N
Ez furcsa. Én Jóskától jobban undorodom. Nőkkel meg amúgy sem kezdek, mert heteró vagyok, ha meg nem a párom, azt csinál a szerelmi életével, amit akar.
De jó pár férfit koptattam le azért, mert szóbajött, hogy mennyi nőn van túl, és mindezt még úgy is mesélte, hogy azt hitte, menő.
Kell a tökömnek egy ilyen gyerekagyú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!