Rendkívül sokat kell fogynom. Hogy tehetném meg ezt ugy, hogy a szellemi teljesítményemet ne degradálja?
Az elhízásod oka nem pont a stressz miatt kialakult túlevés? (evésben vezeted le a feszültséget). Mivel ez a munkáddal van összefüggésben, így elég nagy akadály lesz a fogyásban. Én eljönnék szabadságra legalább 2 hétre (tudom nem egyszerű cégvezetés mellett), eközben megpróbálnék hozzászokni egy diétához. Ekkora súlynál én már szakemberhez fordulnék. Olyan élelmiszereket javasolnék fogyasztani, ami hosszú időre telítenek, illetve nem okoznak nagy vércukorszint ingadozást.
A diéta ne abból álljon, hogy naponta 2 almát eszel mert így tényleg minden bajod lesz.
Egészségesen, megfelelő ételeket kell enned (hal, lazac, csirkemell) megfelelő mennyiséget (a magasság-testsüly arányait figyelembe véve) és sportolni kell.
Mindenesetre 168 kg-nál én a helyedben orvosi tanácsot kérnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!