Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerintetek nem degradálja le...

Szerintetek nem degradálja le az RTL a "Legyen Ön is milliomos" vetélkedőt azzal, hogy havonta egyszer tűzi műsorra? Műsorvezetője Fábry Sándor és celebeket szerepeltetnek.

Figyelt kérdés
Fel vagyok háborodva! Egy olyan műsor nyüglődik nálunk megint, ami az egész világon sikeres. Ráadásul celebeket szerepeltetnek benne. Amúgy is munka nélkül ömlik hozzájuk a pénz, most még rá is tesznek nekik egy lapáttal! Jönnek a Molnár Anikó-félék, Kiszel Tündék, Dundikák és még ki tudja kiket kaparnak össze.
2009. szept. 1. 21:26
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
szánalmas az egész rtl
2009. szept. 1. 21:44
 2/8 anonim ***** válasza:
64%
Én is felháborítónak tartom,már Fábri szereplését is.Nyomába sem léphetVágó Istvánnk,csak ízléstelenkedni tud,minden műveltség és jó ízlés nélkül,a celebekről meg jobb nem beszélni.
2009. szept. 1. 21:46
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
celebek csak abbol elnek hogy hulyek...szanalmasnak tartom, ha valoban ilyen lesz a musor, en most hallom eloszor. de felhaborito!
2009. szept. 1. 21:53
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Az elsőnek igaza van. Itt nem egy műsoron kell felháborodni. Az egész csatorna egy szenny.
2009. szept. 1. 21:54
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Abszolut egyetértek a kérdezővel és az előző válaszolókkal is. Siralmas ez az egész, a celebektől meg kifejezetten hányingert kapok.

Emlékeztek még arra a nyár végén adott valamire, ahol furcsa ruhákba bujtatott embereket lökdöstek egy medencébe? A címét se tudom, mert összesen csak pár percet láttam, és akkor is csak dörzsöltem a szememet. Ez igaz lehet? Jól látok? Ez egy műsor háromnegyed órán át? Na ez az RTL színvonal, és most a valaha jó hírű milliomos is felcsatlakozott ehhez. Mindenki elhatárolódik ettől itt is, meg akárkivel beszélek az is, de hát mégiscsak ez a majomkodás lehet sikeres, ha egyszer ezt adják. Állítólag milliók nézik ezeket. De hol vannak azok a milliók?

2009. szept. 1. 22:06
 6/8 anonim ***** válasza:
84%
azok a milliók otthon ülnek egésznap a nyugdíjukon és nézik a tévét... és szavaznak az mszpre. sokat érünk velük!
2009. szept. 2. 00:02
 7/8 A kérdező kommentje:
00.02! Ne bántsd a nyugdíjasokat! Én is az vagyok, a kérdés feltevője. Hidd el, a nyugdíjasok zöme nem az MSZP-re szavaz és nem is ül a bugyuta műsorok előtt. Egy igényes ember - akár nyugdíjas, akár nem - érzi a jó izlés határait, de ez az RTL műsorpolitika már túl megy minden határon. Az, hogy egy szinvonalas, az egész világon sikeres műsort idáig süllyesztenek, fájdalmas és felháborító!
2009. szept. 2. 07:59
 8/8 anonim ***** válasza:
persze, nem is erre gondoltam, sok a kivétel. Egyik mamám például pont emiatt nem néz tévét, míg másik egésznap tévé előtt ül, ilyen sz@rokat néz és még az öszödi beszéd után is az MSZPre szavaz! de hogyha belátod hogy milyen rossz ez a csatorna nem lehet gond:)
2009. szept. 2. 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!