Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pszichopata Mit tegyek ha magamra huztam egy pszichopatat Kozel engedtem magamhoz es most nem szabadulok tőle Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Felesegem es csaladom van
Ezzel es a munkahelyemen torteno lejaratassal zsarolt
Engedtem eloszor es most nem tudom hogyan szabaduljak
2018. márc. 10. 00:05
1/14 anonim válasza:
Van vaj a füled mögött?
Ha igen, nem tudsz nagyon mit tenni.
3/14 anonim válasza:
Mármint megdugtad? Hát akkor sajnos nem sokat tudsz tenni. Esetleg mond neki, hogy nemi betegséged van és nem tudsz vele többször kefélni.
5/14 anonim válasza:
Nem kell masokkal dugni es olyant tenni, amivel zsarolni lehet.
Igazan megsajnaltalak.
Ja, nem.
6/14 anonim válasza:
Jajj pedig a Miklós is, hogy megszívta egyszer egy ilyennel a barátok köztbe :(
7/14 anonim válasza:
6-os :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
9/14 anonim válasza:
Honnan veszed, hogy pszichopata?
10/14 anonim válasza:
Ha pszichopata, akkor semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!