Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak/fiúk! Inkább legyen a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak/fiúk! Inkább legyen a barátnőtöknek lapos hasa de kis melle, vagy nagy melle viszont némi felesleggel?

Figyelt kérdés
2018. márc. 9. 21:43
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
19%
"Én úgy látom Jaguár te bármit válaszolsz lepontoznak" Bár nem értek egyet sokszor vele, de én is észrevettem, hogy valaki automatikusan lepontozza. Meg betoncsizmát is. Meg van egy 58-57% úr, őt is mindig.
2018. márc. 9. 23:29
 12/22 anonim ***** válasza:
16%

Ezt már szerintem mindenki észrevette, akinek van egy kis esze..

Ezt az 58%-os dolgot én is megkaptam már egy paranoiás elmebetegtől, hogy mindenhol engem lát, és mekkora lúzer vagyok.

Mondom neki te látsz mindig az alatt a 3 kérdés alatt, amit naponta megválaszolok, de nekem nincs életem... ooookéééé

Szerintem összekevert valakivel, de azóta engem is mindig lepontoz a regisztrációival. :D

Durva belegondolni, hogy ilyen emberek vannak a társadalomban egyébként szabadlábon, mit csinál az ilyen, ha bekattan? Lelövöldöz mindenkit a munkahelyén?

2018. márc. 9. 23:48
 13/22 anonim ***** válasza:
29%

62%

Szerintem 73%-74% Lesz az, akire gondolsz.

Én ezt nőgyűlölőknél vettem észre, de mindenki mást jegyez meg. Tehát stílusból fel lehet ismerni, hogy ugyanaz az ember ír. Többször írt ki nőként előadva kérdést, direkt provokatívan. Nekem is írt privit többször, egyszer ott is nőnek adta ki magát, hogy a bizalmamba férkőzzön, de eléggé kilógott a lóláb, utána be is vallotta nagy vígan. De volt kérdés is, ami alatt több ember vallotta be, hogy szokták magukat nőnek kiadni a hecc kedvéért. Elnézést az offért.

2018. márc. 9. 23:54
 14/22 anonim ***** válasza:
3%

"Ezt az 58%-os dolgot én is megkaptam már egy paranoiás elmebetegtől, hogy mindenhol engem lát, és mekkora lúzer vagyok.

Mondom neki te látsz mindig az alatt a 3 kérdés alatt, amit naponta megválaszolok, de nekem nincs életem... ooookéééé

Szerintem összekevert valakivel, de azóta engem is mindig lepontoz a regisztrációival. :D " Fú ez para.

2018. márc. 9. 23:56
 15/22 anonim ***** válasza:
32%

77%,82% is az övé szerintem

Manapság kedvence a "külföldi pasikkal dugatom magam, mert a magyarok szarok" jellegű provokáló kérdései.

Sunshinedoll-nak volt ez a mániája, hogy ő csak cigányokkal, négerekkel hajlandó dugni, mert fehérrel soha sem szexelne.

Aztán lerasszistázot, meg le kispötsűzött mindenkit. Egyébként ő is tuti pasas volt.. Csodával volt egyenlő, hogy sosem volt kibannolva... ez szintén érdekes :) de nagyon eltűnt mostanában, talán csak újabb fiókokkal nyomul.

2018. márc. 10. 00:00
 16/22 anonim ***** válasza:
30%
Én is Sunshinedoll-ra gyanakodtam mindig. :DDD
2018. márc. 10. 00:02
 17/22 anonim ***** válasza:
64%
Tök minegy. Szeressem és viszont szeressen engem is. A többi csak körítés.
2018. márc. 10. 00:04
 18/22 anonim ***** válasza:
21%

Nem olyan? Egyik legidiótább még az itteni férfigyűlölők közt is :D

Sunshinedoll nevű felhasználó válasza:

Fehér nő vagyok, életemben nem volt még fehér pasim (randizni randiztam velük, de komoly egyikből se lett), nem direkt, csak így jött össze :D Kritikát max irigy fehér pasiktól szoktam kapni vagy fura pillantást öreg néniktől :)

Sunshinedoll nevű felhasználó válasza:

akinek nem jönnek be a feketék pl., az bizony rasszista :D bocs, hogy lelőttem a poént. egy egész rasszhoz nem vonzódni a bőrszínük, vagy a rasszukhoz tartozó egyéb fizikai tulajdonság (pl vastag száj, széles orr) miatt, már hogy a francba ne lenne rasszista? :D

2018. márc. 10. 00:19
 19/22 anonim ***** válasza:
69%
Egyértelműen a második. A nagy mell szebb, mint a kicsi, és a kis felesleg is szebb, mint a lapos has.
2018. márc. 10. 07:45
 20/22 anonim ***** válasza:
0%
NAgy mell+enyhén kockás has. :D Deszkával nem tudok mit kezdeni, bálnával nem hálok.
2018. márc. 10. 08:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!