Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak/fiúk! Inkább legyen a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak/fiúk! Inkább legyen a barátnőtöknek lapos hasa de kis melle, vagy nagy melle viszont némi felesleggel?

Figyelt kérdés
2018. márc. 9. 21:43
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
65%
Nagy mellű / hasukent azt tapasztalom az előbbi jön be nekik.
2018. márc. 9. 21:44
 2/22 anonim ***** válasza:
80%
lapos has kis mell inkább.
2018. márc. 9. 21:47
 3/22 anonim ***** válasza:
71%

Teljesen tökmindegy.

Ha a némi felesleg nem azt jelenti, hogy olyan a hasa mint egy hordó és egyetlen combja olyan vastag mint az én két combom összesen akkor nem érdekel.

Van egy egészséges intervallum testalkatok terén amibe rengeteg nő beletartozik. És pont nem számítana, hogy éppen lapos hasa van, de amikor a melltartó lekerül akkor kiderül, hogy két pici cicije vagy, ha a pólót levéve látszódik, hogy nem kockás a hasa, hanem van egy kis poci.

Nekem legalábbis, az összképet nézem.

2018. márc. 9. 21:50
 4/22 anonim ***** válasza:
11%
Egyik sem. Lapos has és közepes/nagy mell a kedvencem
2018. márc. 9. 22:05
 5/22 anonim ***** válasza:
41%
Én úgy látom Jaguár te bármit válaszolsz lepontoznak
2018. márc. 9. 22:19
 6/22 anonim ***** válasza:
31%

pont ezt akartam írni.

Pedig teljesen jók a kommentjei. Valakik rá vannak állva, meg egyébként Betoncsizmára is, úgy veszem észre.

2018. márc. 9. 22:23
 7/22 anonim ***** válasza:
58%
Én úgy vagyok vele hogy mindegy, csak viselkedjen és öltözzön nő módjára.
2018. márc. 9. 22:28
 8/22 anonim ***** válasza:
87%
Inkább a lapos has és kis mell. De ez persze csak az én preferenciám.
2018. márc. 9. 22:31
 9/22 anonim ***** válasza:
55%

Már megszoktam, de vigyázz mert azoknak is akik velem egyetértenek. :D Olyan lett ez a kategória mint a polika.

2018. márc. 9. 22:31
 10/22 anonim ***** válasza:
40%

Amelyik szebb a kettő közül, az meg nem ez a két tulajdonság alapján fog eldőlni.

Meg mi az a "némi" felesleg?

2018. márc. 9. 23:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!