Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak arra kellek neki, pedig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak arra kellek neki, pedig máshogy érzünk?

Figyelt kérdés

Szóval van egy pasi, akivel barátok vagyunk már vagy 2 éve. Eléggé nagy a korkülönbség(én 20 vagyok,egyetemista,ő 41) viszont nagyon fiatalos,lehet vele hülyéskedni,konolyan beszélgetni,bulizni,mindent. Állandóan nevetünk,amikor együtt töltjük az időt,ő is nagyon jól érzi magát velem,sokszor mondta.

Kb 3 hónapja le is fekszünk egymással.

Nem ő vett rá,hanem közösen akartuk.

Ém úgy érzem beleszerettem,viszont ő nem akar többet.

Nos,ha van kémia(nagyon jól működik nálunk a szex(is)), tudunk beszélgetni, sok a közös, mindig jól érezzük mavunkat együtt,szexen kívül is gyakran csinálunk együtt dolgokat,akkor miért nem akar velem összejönni?:/

Sokszor ad tanácsokat,hogy mit hogy csináljak az életben,kicsit mintha próbálna “az apám lenni”.... vajon ezért nem érzi az egyenrangúságot?

(Sokkal éretteb vagyok a korosztályombál különben,szóval azzal sem lehet baj)

Mi a véleményetek erről? Ő a korkülönbség miatt nem akarja? Mert ha szóvá tettem,soha nem mondta el tkp miért nem...

20L

2018. márc. 9. 20:56
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Igen, alighanem a korkülönbség miatt nem akar "összejönni" veled. És meg is értem. 8-10 év különbség még oké, de azért 21 év, az rohadt sok.
2018. márc. 10. 16:16
 12/12 anonim ***** válasza:
Nyilván neked még nem az a legnagyobb problémád az életben,hogy holnap miből adod fel a gázszámlát,vagy mit főzz ebédre.Ezt nem bántásképpen mondom,te eleve nem tartasz ott az életben,mint egy negyvenes.Sem agyilag,sem sehogy,ez így van,ha te most máshogy is látod.Ez a pali meg fullra komolytalan.Ha ennyi idősen bulizik meg húszévesekkel kufircol,akkor nagy bajok vannak vele.Ha kicsit belegondolsz,amit ő csinál,az nem normális az ő korában,bár neki lehet,de akkor meg nem is akar már elköteleződni,felnőni.
2018. márc. 10. 17:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!