Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak arra kellek neki, pedig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak arra kellek neki, pedig máshogy érzünk?

Figyelt kérdés

Szóval van egy pasi, akivel barátok vagyunk már vagy 2 éve. Eléggé nagy a korkülönbség(én 20 vagyok,egyetemista,ő 41) viszont nagyon fiatalos,lehet vele hülyéskedni,konolyan beszélgetni,bulizni,mindent. Állandóan nevetünk,amikor együtt töltjük az időt,ő is nagyon jól érzi magát velem,sokszor mondta.

Kb 3 hónapja le is fekszünk egymással.

Nem ő vett rá,hanem közösen akartuk.

Ém úgy érzem beleszerettem,viszont ő nem akar többet.

Nos,ha van kémia(nagyon jól működik nálunk a szex(is)), tudunk beszélgetni, sok a közös, mindig jól érezzük mavunkat együtt,szexen kívül is gyakran csinálunk együtt dolgokat,akkor miért nem akar velem összejönni?:/

Sokszor ad tanácsokat,hogy mit hogy csináljak az életben,kicsit mintha próbálna “az apám lenni”.... vajon ezért nem érzi az egyenrangúságot?

(Sokkal éretteb vagyok a korosztályombál különben,szóval azzal sem lehet baj)

Mi a véleményetek erről? Ő a korkülönbség miatt nem akarja? Mert ha szóvá tettem,soha nem mondta el tkp miért nem...

20L

2018. márc. 9. 20:56
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
93%

"Sokkal éretteb vagyok a korosztályombál különben"

Ezt minden 20 éves kis liba így gondolja. És annyira érett lennél, mint egy 41 éves "pasi"?

2018. márc. 9. 21:00
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Valoszinű fél..fél hogy most működik de majd késöbb ha ő nyugdijas lesz te még aktiv nő..fél hogy majd öregségére hagyod magàra mert talàlsz màst..passz ugyse fogja elmondani
2018. márc. 9. 21:02
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem érzi azt a szikrát vagy nem tudom.
2018. márc. 9. 21:16
 4/12 Krukutyán Levente ***** válasza:
100%

Ja 2 éve vehetsz piát a boltba, de olyan érett vagy már mint, aki 20+ éve éli a felnőtt életet... jaj xD

Amúgy eleve, ha ilyen 20 évesekkel barátkozó, bulizó, fiatalos tag eleve nem illik talán a profiljába az elköteleződés, másként már megtörtént volna.

Harmadik szempont az, hogy: minek? Levarhat így is amikor akar (vagy legalábbis gyakran) és jól el van veled, de még sincsenek kötöttségek igazán. Kész Kánaán ez neki, ha nem egy elköteleződő tag.

Mondjuk ezért nem kell "barátokkal" ágyba bújkálni szörintem.

2018. márc. 9. 23:15
 5/12 a 24 kisfarkas ***** válasza:
100%

Kihasználja a hiszékeny fiatalságot ennyi.

Ennyire majmok az emberek hogy 41 éves pasi 20 éves lányt hajt mert az rohadt menő hogy ő lassan a nyugdíj fele halad,de kis fiatal feszes testű csajszival szórakozhat :-/

Fain,lánya lehetnél...

Divat lett a 20 év korkülönbség mindenhol! Meg menő a fiatal hús mostanában....

2018. márc. 9. 23:31
 6/12 anonim ***** válasza:
80%

Tudja hogy csak idő kérdése és csalni fogod. 20 év múla te a legvadabb szexőrült leszel, ő meg már pisilni is csak gyógyszerrel fog tudni.

Most kiélvezkedi magát rajtad, hogy pár év múlva legyen mit mesélni.

2018. márc. 10. 00:13
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Ne élj álomvilágban, semmi érzése nincs feléd, csak élvezi, hogy még szűk a pu.cid, és könnyen manipulálhat. Nekem is csak dugásra kellene egy ennyivel fiatalabb csaj, komoly kapcsolatnak semmi értelme. Persze csodák előfordulnak (a mesékben).
2018. márc. 10. 00:40
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Igen csak szwxre kellesz neki.

"(Sokkal éretteb vagyok a korosztályombál különben,szóval azzal sem lehet baj"

Dehogy vagy te érettebb a korosztályodnál. Éppen ellenkezőleg, még éretlenebb is vagy. Ezt bizonyítja a szituáció is, na meg az, hogy nem is érted.

A legtöbb 20 éves lány nem kezd több, mint kétszer idősebb férfival - és jó okkal teszik.

Mert az esetek döntő többségében nem működik. Teljesen más alapok, tapasztalat, eltérő célok és eredmények, különböző gondolat- és érzelemvilág, fontossági sorren, érdeklődés - teljesen más világ. Ezekről oldalakat lehetne írni.

De ha nem érdekelnek az észérvek, akkor legalább a SAJÁT szemednek és tapasztalatodnak higgy: látid, tapasztalaod, higy nem működik.

2018. márc. 10. 07:07
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha erettebb lennel, akkor tudnad, hogy messzirol el kell kerülni az olyan fazonokat, akik 41 evesen ott tartanak, hogy bulizgatnak meg hulyeskednek feltini kislanyokkal.
2018. márc. 10. 07:18
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
"érzünk" xD Ezt csak te érzed, aranyom. Egy kapcsolat nem a nevetésből, bulikából és a szexből áll, ahhoz több kell. Érett nő létedre nem tudod? :D
2018. márc. 10. 09:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!