Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van itt olyan rajtam kívül,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan rajtam kívül, akinek a párja minimum 2 órát túlórázik minden nap?

Figyelt kérdés
Ez simán lehet normális, indokolt és hihető, tekintve az állapotokat Magyarországon? Vagy szerintetek nem nagyon van ilyen munkahely? Párom férfi és nem vezető, minden nap az van, hogy alaphangon 2 de olykor több órát is bent marad.
2018. márc. 9. 19:29
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Időszakosan szokott, március, április, május amikor sokat túlórázik mert nagyon sok a munka, gyakran szombaton is dolgozik. Júniusban is szokott túlórázni de az már kicsit lazább. Aztán júliusban és agusztusban ezeket ki tudja venni szabadságnak, meg akkor amúgy is kevesebb a munka. Ősszel kb tartja a heti 40 órát majd a december megint húzósabb. Főleg ez a mostani néhány hónap amikor heti 60 óra is összejön neki. Könyvvizsgáló úgyhogy hihető és indolokolt is, május végéig kell megcsinálni a beszámolókat úgyhogy ilyenkor nagyon sok a munkája, főleg az utolsó hónapban a leadás előtt. Június végéig meg a nemzetközis beszámolót kell megcsinálni ehhez kapcsolódóan kevesebb munkája van.

Párom se vezető, viszont asszem a könyvvizsgálóknál kb ez a megszokott. Én eléggé más területen vagyok úgyhogy nem tudom hogy ez tényleg így van-e meg a párom is ugyanannál a cégnél van ahol gyakornok is volt szóval más helyről neki sincs tapasztalata. A fizu miatt megéri, de ez a 3 hónap most elég rossz, főleg hogy a páromat is megviseli ez a sok munka. Tavaly ezen össze is kaptunk, mert nem tetszett hogy ennyit gürizik, alig tud pihenni, látszik hogy ki van készülve de nem hajlandó máshova menni. :/

2018. márc. 9. 23:34
 12/13 anonim ***** válasza:
A fèrjem reggel 7-kor megy el otthonról, este 6 előtt ritkán jön haza. Ő mondjuk manager egy multinál, ott ez a normális.
2018. márc. 10. 10:43
 13/13 anonim ***** válasza:
Naná, hogy van. Az én munkahelyemen is állandóan túlórázni kell, igaz itt egy ideje létszamhiány van.
2018. márc. 10. 16:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!