Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 22 éves srácként minimum hány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

22 éves srácként minimum hány éves lánnyal ismerkedhetek?

Figyelt kérdés

Szóval legalább hány éves legyen a lány, hogy ne legyen elítélendő?

Szex terén szerintem 16 a minimum az én koromban, csak beszélgetés terén pedig 15.

Előbb beszéltem egy lánnyal chatrouletten, 14 éves volt, én pedig elköszöntem tőle. Attól félek, hogy levideóz, és kirak youtube-ra, hogy itt egy pedofil.

Egyébként az egész chatroulettől tartok, hogy valaki feltesz youtube-ra ...

Szóval próbálok ott nagyon normálisan viselkedni.

2017. jún. 7. 21:09
 1/6 anonim ***** válasza:
min 15
2017. jún. 7. 21:40
 2/6 anonim válasza:

"Egyébként az egész chatroulettől tartok, hogy valaki feltesz youtube-ra ...

Szóval próbálok ott nagyon normálisan viselkedni."

Ha ennyire frusztrál ez a gondolat belülről, akkor hagyd a fenébe az egészet szerintem!

2017. jún. 7. 22:09
 3/6 anonim ***** válasza:
0%

Bocsi, de őszinte leszek. Valószínűleg szűz vagy még.

Ha nem lennél az, akkor tudnád, hogy egy 20 feletti, tapasztalt férfinak nem jó egy 18 év alattival szexelni, mert még éretlen hozzád. Na meg a másik, hogy ha férfi lennél, akkor nem chatroulett-en ismerkednél, szóval kisfiú vagy.

Én a helyedben nem azon gondolkoznék elsősorban, hogy hány évesekkel ismerkedjek, mert tök mindegy hány éves a lány, ha te nem vagy férfi.

2017. jún. 7. 22:39
 4/6 A kérdező kommentje:

3.: Eléggé torz világképed lehet, ha kúrásban méred a férfiasságot. Gondolom részedről ez az egyetlen érdemed, de köszönöm az őszinteséget.

Ha csak 20 év felettiekkel ismerkedek, azzal a lányok nagy részét kilövöm.

3-as egyébként sem a kérdésre válaszoltál, engem az érdekel, hogy társadalmilag mi a tolerálható.

2017. jún. 8. 08:24
 5/6 anonim ***** válasza:

Ha az a kérdés, hogy társadalmilag mi a tolerálható, akkor az így hangzik: Aki elmúlt 18, az felnőtt és felnőtteknek nem szabadna gyerekekkel szexelni.

De nyilván ez csak egy norma, amit a nagy többség elfogad. Mindig vannak kivételek. A kivételek általában szerelemre hivatkozva oldják fel ezt a normát.

Én személy szerint (23 vagyok), több 18 feletti kapcsolat után már nem akarok 18 alattiakkal összejönni, mert gyerekek a szememben. Lenne rá lehetőségem, mert 16 évesekkel sokkal könnyebb összejönni és többen kezdeményezőbbek is abból a korosztályból, de én fontosnak tartom, hogy meghúzzam a határvonalat, mert felnőtt férfi vagyok és felnőtt nőre vágyom.

2017. jún. 8. 09:55
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerelemben nincsenek hatarok-szokas mondani. En 22 eves nokent nem tudnam elkepzelni az eletemet sem nalam 5 evnel fiatalabb sem nalam 5 evnel idosebb ferfival. Pedig probaltam, egyszer egy 10 evnel idosebbel de idegesitett. Mas korulmenyek kozott nottunk fel es tok mas volt mar hozzam kepest a gondolkodasa is (egyebkent szuper pasi volt, nagyon kedves is de en meg gyerek voltam hozza kepest, pedig csak 1 eve tortent.) szoval partolom az utolso kommentelo velemenyet.
2017. jún. 8. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!