Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » A barátnőm szüleivel hogy...

A barátnőm szüleivel hogy ismerkedhetek meg hogy jó benyomásuk legyen rólam?

Figyelt kérdés

Már egy jó ideje járunk a barátnőmmel(15 évesek vagyunk) és míg az anyukájával, mamájával már találkoztam az apukájától félek. Azt mondja barátnőm hogy biztos negatívan fogja fogadni hogy van barátja és tényleg "létezek a valóságban".

Más felől meg azt hallom hogy nem alkoholista de szeret berugni. Egyébként nincs valami jó apa lánya kapcsolat köztük.Mit tegyek hogy közeledjek a leendő após :)felé?

2010. febr. 16. 18:34
 1/3 anonim válasza:
0%
Feküdj le a lányukkal.
2010. febr. 18. 14:42
 2/3 anonim válasza:

szerintem kérdezz 1-2 dolgot a bnődtől, hogy milyen az apja... (pl.: humoros, szigorú...)

és akk te is légy olyan, mindenképpen légy illedelmes, és első alkalommal ne maradj soká... ennyi ötletem van csak... bocsi :D

hajrá!

2010. febr. 18. 19:20
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat
2010. febr. 18. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!