Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én látom úgy, elég könnyen odadobjátok a kérdezőknek, hogy váljon el?
Én nem szoktam irni ha csak tényleg a történetből kifolyólag úgy látom hogy az lenne ra már csak is a megoldás.
De akik folyton azt írjak ha bármilyen problémát mesélnek hogy válj el mert jöttél akkor vele össze,szakíts meg ilyenek azok könnyen beszélnek mert az nem úgy megy hogy szakítok ès vége az nem olyan könnyű és egyszerű.Nem tudom hogy azok akiknek csak az a megoldás meg a tanácsuk szakíts ők is ilyen könnyen egyből véget vetnek mindennek?Kivül alonak könnyű irni.
Én azoknak írom ezt, ahol már nincs más megoldás egyszerűen. :)
Csak a kérdező még sokáig akar vergődni a fosban, pl.
GYK s válaszolók nagyrésze papíron mind rendkívül kiegyensúlyozott, magabiztos, tudja mit akar, azonnal felismeri, ha egy kapcsolat rossz és rögtön véget vet neki.
Igazából az ilyen jellegű kérdések kiírásának is csak egyetlen értelme/lényege van. Az hogy az illető megoszthassa valakikkel a problémáit. Vadidegenek nem látnak bele senkinek úgy a dolgaiba, hogy egy 10 soros leírás alapján tanácsot tudjanak adni.
Akik egyből azt írják válj el, hagyd ott, valószínűleg még nem voltak olyan helyzetbe amikor szeretsz valamit, de van egy óriási probléma ami megmérgezi a kapcsolatot. Aki benne marad egy ilyen kapcsolatba nem feltétlenül hülye (itt most nem egyből arra kell gondolni, hogy a férfi minden nap agyba-főbe veri a nőt) csak ragaszkodik és reménykedik. Bízik abban, hogy a másik fél meg fog változni és minden jó lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!