Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez hogyan kell értelmezem, van rá esély hogy később lesz belőle valami?
Figyelt kérdés
Egy férfival szoktam facebookon beszélgetni. Mindig nagyon jól elvagyunk van miről beszélni, és érdeklődik is felőlem és magáról is szívesen oszt meg dolgokat velem. Mondtam neki, hogy én szeretném jobban is megismerni, de ő azt mondta hogy most nem akar párkapcsolatot, viszont attól még ismerkedhetünk..
Szerintetek ha ugyanúgy beszélgetünk egymással, akkor van rá esély hogy később lehet belőle valami?
2018. márc. 8. 21:00
11/12 anonim válasza:
ebbe te vetítesz bele amit szeretnél.. hiszen semmi személyes kontaktus nincs...
12/12 anonim válasza:
Szerintem lehet még nála esélyed. Lehet, hogy túl van egy szakításon. Amúgy az is lehet, hogy nincs esélyed; tényleg nagyon kétesélyes a dolog. De talán némi esélyed van nála
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!