Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ez hogyan kell...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez hogyan kell értelmezem, van rá esély hogy később lesz belőle valami?

Figyelt kérdés

Egy férfival szoktam facebookon beszélgetni. Mindig nagyon jól elvagyunk van miről beszélni, és érdeklődik is felőlem és magáról is szívesen oszt meg dolgokat velem. Mondtam neki, hogy én szeretném jobban is megismerni, de ő azt mondta hogy most nem akar párkapcsolatot, viszont attól még ismerkedhetünk..

Szerintetek ha ugyanúgy beszélgetünk egymással, akkor van rá esély hogy később lehet belőle valami?

2018. márc. 8. 21:00
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem úgy kellene értelmezned, hogy nem akar párkapcsolatot, viszont attól még ismerkedhettek.
2018. márc. 8. 21:01
 2/12 anonim ***** válasza:
Ez valószínűleg egy lekoptatás lesz, csak egyesek sajnos nem képesek egyenesen megmondani, inkább ilyesmiket írnak.
2018. márc. 8. 21:03
 3/12 A kérdező kommentje:
Hát arra is rákérdeztem, hogy akkor inkább ne keressem meg, hogy nem-e zavarom és erre az volt a válasza, hogy nem zavarom ha így lenne azt mondaná nekem, mondta hogy ismerkedhetünk..
2018. márc. 8. 21:08
 4/12 anonim ***** válasza:
Esély lehet rá, de ha te most vágysz párkapcsolatra, én nem várnék bizonytalanságban rá.
2018. márc. 8. 21:08
 5/12 anonim ***** válasza:

"Szerintetek ha ugyanúgy beszélgetünk egymással, akkor van rá esély hogy később lehet belőle valami?"

Sosem értem ezt a mentalitást. Olyan ez, mint a "belemegyek vele a szexkapcsolatba, hátha lesz belőle több". Aztán meg csalódott meg csodálkozik, meg a férfi hibája, hogy nem lett belőle több.

Ilyen az, amikor emberek egyenességet várnak, de nem akarják elfogadni az egyenes választ, ha nem felel meg a várakozásaiknak.

2018. márc. 8. 21:12
 6/12 anonim ***** válasza:
Hany evesek vagytok? Kar lenne naivan azt varni, hogy megvaltoztatod. O burkoltan azt mondta, hogy szexelni attol meg lehet.
2018. márc. 8. 21:13
 7/12 A kérdező kommentje:

Igen, de azt tisztáztam vele hogy én csak komoly dologban vagyok benne, és így is mondta hogy attól ismerkedhetünk viszont ő most még nem szeretne párkapcsolatot.

Én 20 vagyok ő pedig 23.

2018. márc. 8. 21:18
 8/12 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy szerintetek nem kellene rá várnom, de én úgy érzem miatta megérné.

Lehet, hogy úgy gondoljátok hogy majd jön másik helyette, de eddig én nem nagyon vagyon nagyon nehezen nyíltam meg másoknak, viszont vele nagyon könnyen ment..

2018. márc. 8. 21:31
 9/12 anonim ***** válasza:
Akkor ismerkedj vele, de közben figyelj arra, hogy ne használjon ki. Aztán kiderül, hogy mi lesz belőle.
2018. márc. 9. 18:04
 10/12 anonim ***** válasza:
Ez a legyünk csak barátok kategória, már a barátzónájában vagy és nő létre tudnod kell, hogy ebből nehéz lesz kilépni. :)
2018. márc. 10. 19:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!