Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez hogyan kell értelmezem, van rá esély hogy később lesz belőle valami?
Egy férfival szoktam facebookon beszélgetni. Mindig nagyon jól elvagyunk van miről beszélni, és érdeklődik is felőlem és magáról is szívesen oszt meg dolgokat velem. Mondtam neki, hogy én szeretném jobban is megismerni, de ő azt mondta hogy most nem akar párkapcsolatot, viszont attól még ismerkedhetünk..
Szerintetek ha ugyanúgy beszélgetünk egymással, akkor van rá esély hogy később lehet belőle valami?
"Szerintetek ha ugyanúgy beszélgetünk egymással, akkor van rá esély hogy később lehet belőle valami?"
Sosem értem ezt a mentalitást. Olyan ez, mint a "belemegyek vele a szexkapcsolatba, hátha lesz belőle több". Aztán meg csalódott meg csodálkozik, meg a férfi hibája, hogy nem lett belőle több.
Ilyen az, amikor emberek egyenességet várnak, de nem akarják elfogadni az egyenes választ, ha nem felel meg a várakozásaiknak.
Igen, de azt tisztáztam vele hogy én csak komoly dologban vagyok benne, és így is mondta hogy attól ismerkedhetünk viszont ő most még nem szeretne párkapcsolatot.
Én 20 vagyok ő pedig 23.
Tudom, hogy szerintetek nem kellene rá várnom, de én úgy érzem miatta megérné.
Lehet, hogy úgy gondoljátok hogy majd jön másik helyette, de eddig én nem nagyon vagyon nagyon nehezen nyíltam meg másoknak, viszont vele nagyon könnyen ment..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!