Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jogos, hogy rosszul esett?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogos, hogy rosszul esett?

Figyelt kérdés
Reggel megszólalt a telefonomon a az ébresztő, egyútt aludtunk a barátommal, éppan vettem fel a fürdőköpenyemet, mert a szoba túlfelében töltődött a telefonom, és nem akartam pucéran futkozni, erre rám förmedt a pasim, hogy "Nem nyomod ki?!"- ez annyira rosszul esett. Főleg nőnapon. Nem vágyom én ajándékokra, de azért szerintem némi kedvesség eléggé alap lenne ezen a napon. :(
2018. márc. 8. 08:53
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Neki is fel kellett kelnie ugyanakkor, amikor nekem, mert ő is ugyanúgy ment dolgozni reggel. xD Én a köcsög, aki beállítja az ébresztőjét, hogy mind a ketten odaérjünk munkába.
2018. márc. 8. 17:13
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

Nincs külön szobátok, vagy minek öltözködni szobán belül? Ha annyira nem akarsz pucéran flangálni, miért nem elég a takarót magadhoz fogni azzal a mozdulattal, ahogy felkelsz, és úgy odamenni, hogy az van rajtad?

(Én ezt szoktam, felkelés után rohadt fázós vagyok, még nyáron is, nem bírok meztelenül kikelni az ágyból)

Én is utálom, ha valakinek egy csomó ideig visít a telefonja, még akkor is, ha nekem is kelnem kell..

Rád meg nem mondott semmi rosszat, sokan ingerültek, mikor hirtelen felébrednek.

2018. márc. 8. 17:19
 23/25 anonim ***** válasza:

Nőnapon dolgoznod kell és azon rinyálsz.....:D

31/f

2018. márc. 8. 20:01
 24/25 anonim ***** válasza:
100%

Engem is mar letolt egyszer a parom, mert sokara nyomtam ki a telefont (de az mentsegem legyen, h azert mert lefagyott) es mergesebben ram mordult, h kapcsoljam mar ki. Nem dolt ossze bennem semmi, tokre ertettem, h ezert ingerult. Te szivesen kelsz fel ugy h visit a telefon es nem kepes valaki kinyomni?!

Jaj, es amugy a paromnak is kellett akkor kelnie 😂😂

2018. márc. 8. 21:23
 25/25 anonim ***** válasza:
100%
Szóval akkor még hálás is legyen neked MERT TE beállítottad az ébresztőt 😂😂😂😂😂😂👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻 Micsoda kapcsolat lehet.
2018. márc. 9. 06:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!