Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Normalis hogy ez rosszul...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normalis hogy ez rosszul esett vagy nem kellett volna?

Figyelt kérdés

Sziasztok. A baratommal 2,5 eve vagyunk egyutt tok szeretjuk egymast meg rajta is latom en vagyok az elso komolyabb kapcsolata elottem kb csak szexelgetett masokkal, vagy ilyen 2 hetes jarasai voltak. Mai napig szinte minden nap mondja h szeret meg dicser bokol stb.

neten ismerkedtunk ossze, kb 1,5 honapig beszeltunk mert akkor kulfoldon volz baratokkal volt h egyszer videochateltunk. mar a beszelgetes elejen leszogezte h talizni akar velem, meg ugy latszott h "udvarol" meg mondta h szimpinek tart alig varja h eloben megismerjen stb. es a kapcsolatunk alatt is vegig mondogatta h mig nem taliztunk csomoz nezte a kepeim meg tudta h en leszek az igazi stb. es nem reg bevallotta h mikor elvolt utazva a haverokkal ittak es vmi barbol egy random novel lefekudt de h kicsit részeg volt es nem volt jelentosege. nekem meg azt mondta h amikot bedzeltunk nem kavart senkivel , es most mondta h felt h megbant vele. es nem akadhatnek ki ezen hiszen nem is taliztunk még nem jartunk de en legalább nem ugy irtam neki mintha full biztos lennek magamban eskiakadtam h akk mit meseli ugyh mar akkor mennyit ggondolt ram igy meg ugy kozben mast dugott..es neki allt feljebb h attol meg en bejottem neki es igazat mond es h az a no nem jelentett semmit. nyilvan nem akadhatok ki nrm megcsalas tortent de nekem a tortentekben az esik rosszol h mig elvolt utazva fuzogrtve irt nekem es kozben massal lefekudt es utolag is ugy allitotta behjaj csak ram gondolt..nem tudom h en reagalom tul kicsit ez megtort de iilyenert nyilvan nem szakitok csak ha visszagondolok erre nem esik jol..jogos?

22L baratom 22F

2017. febr. 20. 15:22
 1/4 anonim ***** válasza:
48%
Nem jogos. Az hogy akkor mit csinált, ahhoz neked nincs közöd. Az a csoda, hogy elmondta őszintén. Ne azt nézd akkor mit csinált, hanem azt hogy most mit csinál amikor együtt vagytok. Rosszul kezeled a dolgot, ebből csak azt fogja leszűrni, hogy nem lehet veled őszinte mert akkor hiszti lesz.
2017. febr. 20. 15:37
 2/4 anonim ***** válasza:
Ugyan ilyen helyzetbe voltam, de èn érdekes nem hisztiztem.. Pontosan azért nem akarta elmondani neked a barátod, mert tudta, hogy ez lesz. lépj túl rajta. Nem voltatok együtt. Mást úgy se tudsz tenni, gondolom szakítani nem akarsz, akkor meg minek kell ez a feszültség? Jól megvagytok, nem? Akkor miért akarnád egy ilyen hisztivel mérgezni a kapcsolatotokat?
2017. febr. 20. 15:45
 3/4 anonim ***** válasza:

Biztos közben is rád gondolt...

Itt egyrészt hazudott neked, másrészt viszont őszinte volt. Lehet azért nem mondta akkor, mert félt hogy akkor találkozni se akarsz vele. Bár fogalmam sincs hogy ezt miért kellett ennyi idő után bevallania...

Nekem is nemrég mondta a barátom hogy még a kapcsolatunk elején- amikor még semmi komoly nem volt, és elég valószínűtlen volt, hogy lesz- volt neki egy alkalmi lány. Nekem is nagyon rosszul esik, de két év után nem fogok ebből balhét csapni, főleg hogy akkoriban én is több vasat tartottam a tűzbe. Csak végül-elég gyorsan- ő maradt egyedül.

De ha tényleg annyira szeretitek egymást, akkor ezt be kell nyelni. Végülis még nem voltatok együtt.

2017. febr. 20. 15:45
 4/4 anonim ***** válasza:
Megértem őt, hogy nem mondta el akkor, azt viszont nem, hogy évek után miért volt olyan fontos bevallani. Mostmár mindegy, engedd el ezt a dolgot, nem ér ennyit.
2017. febr. 20. 16:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!