Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A telt és kövér nők a tartkereson egyeb oldalon miért csak az arcukrol tesznek ki képet?
Talán szégyellik a testüket.. Mindenesetre kár, mert vannak olyan pasik, pl. én, akiknek a hájas csajok és az eltúlzott nőies formák tetszenek :)
26/F
Na vajon? Nyilván nem a térfogatával fogja reklámozni magát.
Mondjuk ha csak arcos képei vannak kint, akkor érdemes gyanakodni, hogy miért nincs egész alakos.
Voltam már fent társkeresőn, telt nő vagyok, helló. :D
Szóval, én úgy gondolom, hogy azt mutassuk meg ami szép és nem szégyelljük. Idegeneknek egy oldalon nem fogom kipakolni az árut, mert vannak olyan bunkó görények, akik aztán azért írnak rám, hogy elmondják a gusztustalanul megfogalmazott véleményüket. (Azért gondoljon bele mindenki, hogy milyen érzés elolvasni ezeket függetlenül attól, hogy teszel ellene vagy sem.) És én meg nem is vagyok kövér, csak telt, tehát így érthető számomra, hogy miért nem tesz ki egy kövér nő képet.
Én az arcomat szeretem, azért az van kint közösségi oldalon is, meg társkeresőn is (de egy idő után már képem sem volt kint).
Sportolok, fogyókúrázom és mégis telt vagyok. Nekem ez jutott, ennél többet nem tudok fogyni, a 4 év versenyszerű sport sem tett bikinimodellé. Tehát ne általánosítsunk, hogy "lusták változtatni", mert ez nem mindenkiről mondható el.
Én így elfogadom magam, mégsem érzek arra késztestést, hogy minden oldalt telerakjak egész alakos képekkel, mert bennem is ott van az, hogy kevesebben szeretik a telt/molett hölgyeket nézni, mint a gyönyörű alakkal megáldott nőtársaimat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!