Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Titeket zavarna, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Titeket zavarna, ha a fiú akivel randizgattok nem csókol meg?

Figyelt kérdés

2018. márc. 7. 19:01
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Ha tetszünk egymásnak ,majd megjön az a pillanat. Nem kell azt erőltetni, hogy az egyik fél előre kitalálja, hogy "Na, ma megcsókolom." Hanem amikor ott van a pillanat mindkettőtök részéről, meg késznek is érzitek magatokat rá mind a ketten. Nem támad le senki senkit. Persze kezdeményezheti az egyik, ha úgy érzi, hogy egy hullámhosszon vannak, és tudnának együtt élni. De finoman, lassan közeledjen, ne ijessze meg a másikat.
2018. márc. 7. 19:34
 12/18 anonim ***** válasza:

Akkor viselje is a következményeket, ha esetleg azon kapja magát, hogy a másiknak nem jön be, ha totojázik egy csókon.

Főleg az a legkellemetlenebb, ha a csaj meg szeretné csókolni és a pasi elfordítaná a fejét.

Na, ilyenkor én otthagynám a pasit. Nekem ilyen nem kell.

2018. márc. 7. 19:34
 13/18 anonim ***** válasza:
Tehát csak a nőnek van joga visszautasítani, a férfinak nincs?
2018. márc. 7. 19:37
 14/18 anonim ***** válasza:

Könyörgöm, ha megvan a közös hullámhossz, akkor mire vár? 2. randin se?

Lehet joga visszautasítani, de viselje is el a tettéért járó következményeket.

Lehet, hogy valaki tudja tolerálni, van, aki meg nem.

50-50%.

Minden egyes tettünknek következménye van.

2018. márc. 7. 19:41
 15/18 A kérdező kommentje:
Ekkora probléma ha nincs csók?
2018. márc. 7. 19:48
 16/18 anonim ***** válasza:
71%

Kérdező, a csók is jelentéssel bír. Márakinél. Számomra a csók a vonzódás jele, ha megcsókol, akkor tudom, hogy szeretne tovább ismerkedni velem, élvezi a társaságom és szeretné, ha a kapcsolatunk egy következő lépcsőfokot haladna előre.

A csók nem egyenlő a szexel.

A csók az érzékiség jele is egyben.

És nehogy azt mond már, hogy neked nem esne jól megcsókolni azt a lányt, akivel ismerkedsz.

Egy csókhoz nem kell heteket várni.

2018. márc. 7. 19:58
 17/18 anonim ***** válasza:
Akit zavar, az csókoljon maga, ne a sült galambot várja...
2018. márc. 11. 00:05
 18/18 anonim ***** válasza:
Én leszek az első válaszoló, akit nem zavarna? :D
2018. márc. 11. 00:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!