Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elvárnád, hogy ne facebookozzo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elvárnád, hogy ne facebookozzon vagy nem zavarna?

Figyelt kérdés
Ha egy 2 éjszakás wellnesre mennél a pároddal, téged zavarna, ha este beszélget a barátaival kicsit a facebookon?
2018. febr. 27. 17:48
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
87%
Igen!! 2 nap azt szeretném, hogy rólunk szóljon. Annyit ki lehet bìrni. Este inkább romantikáznèk. Mennyi a kicsi?? Fél óra nem gáz, ha nem intenzîv.
2018. febr. 27. 18:03
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem zavarna, ha valaszol 1-2 uzenetre par perc alatt. Ha csak fekudne az agyban egy oran at masokkal csevereszve, akkor ugy gondolnam, nem igazan erti, mirol szol egy kozos wellness.
2018. febr. 27. 18:05
 3/15 anonim ***** válasza:
66%
Hát a "beszélget kicsit" az egyeseknek simán jelentheti azt a gyakorlatban, hogy két órát lóg a telefonon...
2018. febr. 27. 18:05
 4/15 anonim ***** válasza:
54%
Most eltekintek attól, hogy ki nem állhatom a wellness típusú helyeket és a pihenős nyaralásokat. Egyáltalán nem értem azokat, akiknek minden egyes nap muszáj beszélgetniük másokkal, de ha nem órákig nyomkodná, engem aztán nem zavarna.
2018. febr. 27. 18:11
 5/15 anonim ***** válasza:
66%

Jobb örülnék neki, ha nem, de egy 10-20 perc checkin belefér még szerintem. Hozzáteszem nem sok az a két nap.

31/f

2018. febr. 27. 18:13
 6/15 anonim ***** válasza:
78%
15-20p roviden nem zavar
2018. febr. 27. 18:19
 7/15 anonim ***** válasza:
63%

egy fél-1 órának még örülnék is.

nem szeretem ha egész nap belém vannak bújva.

abban az 1 órában amíg nyomkodja a telefont tudok dögölni egy kicsit meg kapcsolgatni a tv-t a dugás előtt.

2018. febr. 27. 19:00
 8/15 anonim ***** válasza:
Hát ha pár percet,vagy egy kèt órát akkor nem zavar.Na meg attól is függ,hogy fontos e amiről beszèlnek.
2018. febr. 27. 19:02
 9/15 anonim ***** válasza:
54%
Én azt nem bírom, ha valaki folyton a nyakamban liheg és mindig mindenhova együtt kell menni, mindig mindent együtt kell csinálni stb... Persze, jó, ha kettesben wellnessezünk, mert kikapcsolódunk, pihenünk, van idő beszélgetni, romantikus stb., de nekem kell egy kis szabadság is, amikor tudok pl. olvasni vagy mondjuk ugyanígy telefonon beszélgetni másokkal, ilyesmi. Szerintem ez teljesen normális, úgyhogy egyáltalán nem zavarna a párom részéről, sőt örülnék neki. Ha kb. össze lennénk ragasztva és egy szabad percem nem lenne, amikor azt csinálok, amit akarok, akkor abba szerintem bele is hülyülnék...az wellnes hétvége minden lenne, csak pihentető nem.
2018. febr. 27. 19:23
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Én el, de én azt is elvárom ha együtt vagyunk akkor ne legyen facebook függés, mert ha azt akarja nézegetni akkor felesleges együtt lenni mert egyszerre 2 dologra úgyse lehet figyelni még ha a nők képesek is rá:D
2018. febr. 27. 20:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!