Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon fura lenne, ha 6 év után ráírnék az exemre?
Még 2012-ben szakítottunk, elég ocsmány szétmenés volt és azóta nem is beszéltünk, összefutni is talán csak egyszer még 2014-ben, de akkor szerintem fel se ismert, és azóta nem is volt eszemben.
Nem akarok tőle semmit, újra összejönni vagy valami, csak a napokban beugrott, és érdekel mi van vele.
24/F
Nálam is van ilyen,hogy kiváncsi lennék az exemre,de eszembe se jut ez miatt ráirni.
Majd pár nap s már nem is foglalkozol vele.
Engem 3 és fél év után, úgy hogy le voltam nála tiltva, keresett meg az első nagy szerelmem. Szerettem volna ha örökre velem marad, de ez nem jött össze.
Szóval január elején jelölt be. Pont volt valakim néhány hónapja, így tanakodtam visszaigazoljam e.
Soha többé nem keresett előtte.
Igazából beszéltem vele, de a mai napig nem értem, hogy mi a francot akarhatott tőlem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!