Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hülyét csinálnék magamból, ha mondvacsinált indokkal ráírnék egy férfire?
Szimpatikus számomra egy férfi, de személyesen még sosem találkoztunk. Van egy közös érdeklődési körünk, benne vagyunk egy csoportban, itt figyeltem fel rá. Szívesen beszélgetnék vele, esetleg meg is ismerném egy kicsit jobban, mert egyelőre nem sokat tudok róla. Facebookon már bekövettem, bár akkor még nem volt semmilyen konkrét szándékom. Pár napja az említett csoportban hozzászóltam egy bejegyzéséhez, arra nem reagált semmit. Nem vagyunk már gyerekek, attól tartok, hogy saját magam járatnám le azzal, ha most meg privátban írnék neki. Nem is tudom, hogy mégis mit kérdezhetnék, még nem jutott eszembe semmi. Túl félénk vagyok.
Ti mit tennétek ilyen helyzetben?
Írj neki nyugodtan, nem fog összedőlni a világ. :)
Ha nekem írna valaki, lehet jobban díjaznám, ha őszintén elmondaná, hogy mit is szeretne tőlem. Nem kergetném el ettől még, sőt, örülnék neki. :)
Akkor már nem volna értelmesebb a csoportbeli témáról írni?
Még magyaráznod se kell, hogy beszélgetni akarsz... ha meg nem akar, hát nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!