Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segíthet ha nem beszélek és nem találkozom vele többet?
6 éve vagyok szerelmes egy fiúbarátomba, akivel persze több volt köztünk... Évekig volt viszonyunk, de sosem akartam bevallani neki, hogy többet érzek mert tudtam, hogy nem kellenék neki. Aztán most mégis, besokalltam és elmondtam neki. Persze azt mondta, nem akar fájdalmat okozni és nem akarja, hogy miatta ne legyen párom mert tudja, hogy megérdemelnék egy rendes pasit, bla bla, és ha úgy jobb nekem, akkor jegeljük a barátságunkat amíg el nem csitul ez bennem. De valamiért nem hiszem, hogy ettől elmúlnának az érzéseim, hiszen életemben csak belé voltam szerelmes. Volt néhány hosszabb kapcsolatom, de senkire sem tudtam úgy tekinteni, mint rá. Félreértés ne essék, nem táplálok hiú ábrándokat, csak egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy bármi is jobb lenne, ha nem beszélnénk és nem látnám a mosolyát...
Ti mit tennétek?
26N
Attól, hogy szeretem, még van szemem, megnézem ha valaki tetszik, és úgy érzem nyitott is vagyok, csak nem igazán találkoztam mostanában olyannal, aki lekötött volna. Nincsenek magas elvárásaim, csak nehezen alkuszom meg ha valaki tetszik is, mert fontosnak tartom, hogy hasonló legyen a világnézetünk. (A Szerelmemről is tudom, hogy nem lennénk jó páros, mert teljesen más világban élünk.
Csak őt valamiért mégis szeretem.)
(Kibírtam, nem írtam nagybetűvel! :)
Csak azt nem értem ebben az egészben, hogy mi a fenének meg mondtad el neki már korábban?
Velem is ugyanezt játszotta el egy lány. És ő sem értette, hogy miért mondtam neki pont ugyanazt mint ő neked.
Bár nálunk annyi különbség volt, hogy én nem feküdtem le vele, ő többször is "felajánlotta" de nem éltem a lehetőséggel, mert tudtam, hogy ha megteszem akkor szinte biztos több lesz számára.. ennek ellenére ő mégis belém esett, ugyanúgy titkolta, és egyszer elszólta magát, aztán majdnem felpofozott mikor rákérdeztem, utána kisírta magát a vállamon, majd megpróbált megcsókolni, utána elnézést kért.. és elrohant.
Lehet rémisztő, de ugyanígy jött ezzel a mosoly dologgal..
Az a helyzet, hogy áltatod magad te is, hiába írod azt, hogy nem így van.
Neked ő mindig több lesz.. és mindig többet akarsz tőle, ez pedig nem jó, mert akarva akaratlanul is azt érzi majd, hogy kihasznál.
Felejtsd el. Elrontottad a barátságotokat. Kellene némi tartást gyakorolni magatokkal szemben.. az a baj, hogy sok nő érzelmileg annyira ingatag, hogy nem tud uralkodni magán, és aki imponál nekik abba beleszeretnek. Ez pedig egy rendkívül rossz dolog.
Nos, egy személyben a szerelme és a barátja csak akkor lehetsz egyszerre ha kapcsolatban is vagytok! Viszont ez nálatok nem opció.
Nem áll meg ám akkor sem a világ ha te már nem leszel neki. Az élet megy tovább. Akár szomorú, akár nem ez így van..
Nézd, akkor kínozd magad nyugodtan. Viszont, szerintem ez a barátság már ott meghalt, amikor elkezdtetek kavarni.
Nem kell ebből olyan drámát csinálni, felnőtt férfi, gondolom, tud élni nelküled is... :D
OK, most már csak a szerelmemet írtad nagybetűvel :D
Hát, úgy tűnik menthetetlen vagy. Vagy egy új valaki férne rád. De az meg menekülni fog, amikor meghallja ezt a sztorit. és akkor ezt a csalódást, megint a Szerelmednek mesélheted el.
Most már Te is nagybetűvel írtad a Szerelmemet :))
Egyébként nyilván, ha valakivel együtt lennék, nem sokkolnám ezzel és nem is tartanám fent olyan intenzíven ezt a "barátságot", hiszen nem volna korrekt. Ha valakivel együtt lennék, az azt jelentené, hogy szeretem és tisztelet annyira, hogy helyén kezeljem a dolgokat. Mikor együtt voltam exemmel, az idő alatt sem találkozgattunk, csak ritkán beszéltünk pár szót, hogy minden rendben van-e a másikkal. Olyankor ő sem hoz fel olyan témát, ami az aktuális párom szemszögéből provokatív lehet. Ahogy én sem kértem, hogy találkozzunk, mikor barátnője volt. Ez nem jelenti, hogy ne hiányozna a személye, csupán tudom, hogy külön- külön mással van esélyünk boldognak lenni.
Csak miattad. De te meg most már a tet írod nagybetűvel.
Mindenesetre kíváncsi vagyok mi sül ki ebből. Abban amúgy miért voltál kezdettől biztos, hogy nem kellenél neki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!