Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Eltitkoljam a párom előtt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eltitkoljam a párom előtt, hogy az exemmel találkozom?

Figyelt kérdés
Párommal 1 éve vagyunk együtt, de nagyon féltékeny tipus. Exemmel barátságban váltunk el, gyerekszerelemből indult, de aztán 10 évig együtt éltünk. Közös megegyezéssel szakítottunk, kihűltek az érzelmek. Néha még beszélünk telefonon, de inkább barátság ez. Szüleit korán elveszitette, csak én voltam neki, és a családom, igy velük is tartja a kapcsolatot. Most megtudtam, hogy lassan elveszíti a látását egy betegség miatt, szeretném meglátogatni a kórházban, de félek a párom reakciójától. Mennyire elfogadható ez? Én nem vagyok féltékeny tipus, így számomra érthetetlenek a kirohanásai. Gondoltam, eltitkolom, hogy meglátogattam, de ha kiderül, akkor párom hatalmas cirkuszt csinál.
2017. jún. 3. 10:34
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Én inkább arra szavazok, hogy mond el neki. Ezek szerint baráti kapcsolatban vagy az ex pasival, ezek után nem látom mi kivetni való van abban, hogy meglátogatod a kórházban. Mond el a pasidnak, hogy beteg és ezért akarod meglátogatni, nem randizni mész vele.

Másfelől ha ezen cirkuszol hagyd főni kicsit a saját levében. Saját rossz tapasztalat, hogy ha nem állsz ki ilyenkor magadért és teszed amit akarsz csak még kontrolálóbb lesz és minden pasi miatt jelenetet rendez, csak mert épp egy barátnő párjaval beszélsz.

Szóval szerintem mond el neki aztán menj a kórházba meglatogatni. :)

2017. jún. 3. 10:54
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem lenne jobb, ha együtt bemennétek, így legalább ő is megismerhetné. Illetve a barátod is még megismerhetné, hogy róla van szó, ha párodként emlegeted. Szerintem ez lenne a megoldás. Ha úgyis barátok vagytok, akkor a párod jelenléte nem gondolom, hogy feszültté tenné a beszélgetést.. vagy hasonló. Nem?
2017. jún. 3. 10:58
 3/7 A kérdező kommentje:
Ismerik egymást, de a párom ilyen téren "maradi", hogy az exekkel nem kell jóban lenni, meg teljesen ki kell zárni az életünkből.
2017. jún. 3. 11:00
 4/7 anonim ***** válasza:
63%

Én személy szerint osztom a párod véleményét az exekkel kapcsolatban. Nem szoktam velük beszélgetni egyáltalán.

Persze, lehetséges, hogy csak nem kerültem még olyan élethelyzetbe, ami ezt indokolná.

Ellenben rettenetesen utálom a féltékenykedést. Nálam már ennek a gyanúja is azonnali szakító indok.

A féltékenység rettenetesen rossz jellemre vall, és az ego túlműködésére enged következtetni.

Nem is reméld, hogy ezt megváltoztathatod a párodban. Teljesen esélytelen, főleg párbeszéddel.

Ez a "hagyd főni a levében" tipikus játszma. Belemehetsz, de semmilyen eredményre nem fog vezetni, mivel az elfogultságotok kompromittálja az objektív ítélőképességeteket. SOHA SEMMILYEN esélye nincs annak, hogy embert akarata ellenére megváltoztass.

Én nem tudok úgy élni, ha egy hurkot raknak a nyakam köré és éveken keresztül a lassú megfojtásomon ügyködnek.

De a te dolgod.

Én elmondanám teljesen őszintén a helyzetet és egyben ultimátumot is adnék, hogy ha csak egyetlen szót vagy játszmát is elkezd emiatt azonnal vége. Én nem hülyéskedem idiótákkal, nincs erre ennyi évem...

2017. jún. 3. 11:16
 5/7 anonim ***** válasza:
Mindenképpen mond el neki. Ha előllem titkolná el ezt a párom akkor azt hinném hogy oka volt a titkolózásnak, tehát hogy van köztük valami. Viszont én megkérném hogy jöjjön velem. Így látja majd hogy nincs köztetek semmi.
2017. jún. 3. 11:21
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem játszmaként gondoltam, hogy hagyja főni a levében, hanem hogy nehogy azért ne látogassa meg, mert a párja hisztizik ilyen pitiáner dolgon. Szerintem egy felnőtt embernek ne tiltsa meg, hogy találkozzon valakivel aki sokat jelentett neki és most súlyos beteg. Szivem szerint azt javasolnám, hogy dobja a pasiját, mert az ilyen túlzott és feltehetőleg alaptalan féltékenykedés nem normális dolog. De mivel nem ez volt a kérdés azért gondoltam, hogy jobb ha hagyja a pasiját cirkuszolni és ertől függetlenül inkább meglátogatja az exét.
2017. jún. 3. 11:25
 7/7 Költőnő? ***** válasza:
Ha jól értem, az exed emberileg az életed része. Biztos együtt akarsz lenni egy olyan emberrel, aki az életed vmelyik részét képtelen elfogadni?
2017. jún. 3. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!