Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eltitkoljam a párom előtt, hogy az exemmel találkozom?
Én inkább arra szavazok, hogy mond el neki. Ezek szerint baráti kapcsolatban vagy az ex pasival, ezek után nem látom mi kivetni való van abban, hogy meglátogatod a kórházban. Mond el a pasidnak, hogy beteg és ezért akarod meglátogatni, nem randizni mész vele.
Másfelől ha ezen cirkuszol hagyd főni kicsit a saját levében. Saját rossz tapasztalat, hogy ha nem állsz ki ilyenkor magadért és teszed amit akarsz csak még kontrolálóbb lesz és minden pasi miatt jelenetet rendez, csak mert épp egy barátnő párjaval beszélsz.
Szóval szerintem mond el neki aztán menj a kórházba meglatogatni. :)
Én személy szerint osztom a párod véleményét az exekkel kapcsolatban. Nem szoktam velük beszélgetni egyáltalán.
Persze, lehetséges, hogy csak nem kerültem még olyan élethelyzetbe, ami ezt indokolná.
Ellenben rettenetesen utálom a féltékenykedést. Nálam már ennek a gyanúja is azonnali szakító indok.
A féltékenység rettenetesen rossz jellemre vall, és az ego túlműködésére enged következtetni.
Nem is reméld, hogy ezt megváltoztathatod a párodban. Teljesen esélytelen, főleg párbeszéddel.
Ez a "hagyd főni a levében" tipikus játszma. Belemehetsz, de semmilyen eredményre nem fog vezetni, mivel az elfogultságotok kompromittálja az objektív ítélőképességeteket. SOHA SEMMILYEN esélye nincs annak, hogy embert akarata ellenére megváltoztass.
Én nem tudok úgy élni, ha egy hurkot raknak a nyakam köré és éveken keresztül a lassú megfojtásomon ügyködnek.
De a te dolgod.
Én elmondanám teljesen őszintén a helyzetet és egyben ultimátumot is adnék, hogy ha csak egyetlen szót vagy játszmát is elkezd emiatt azonnal vége. Én nem hülyéskedem idiótákkal, nincs erre ennyi évem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!