Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feltétlenül tudnia kell a szüleimnek, hogy kivel találkozom 19 évesen?
Épp ideje lenne rájönnie a szüleidnek hogy felnőttél.
Nem, nem kell feltétlenül tudnia, hiszen felnőtt vagy, de azért a kapcsolatotokban nem árt ha nyitott a dolog.
Persze ha ez nem megy a csökönyösség miatt...
Az anyád ostoba! Hány éves? Téged a gólya hozott, vagy ő szült? Semmi köze hozzá, legfeljebb tanácsot adhat, de azt is óvatosan!
Kérdezd meg tőle, neki miért volt szüksége fiúzásra? Mert gyanítom, nem valamelyik gólya az apád. :) Ne mondj el neki semmit! A fene megeszi az ilyen hülye szülőt...
Engem még buzdítanak is rá😂😀
18/l
Ideje lenne elengedni a köldökzsinórt...
Egyetem alatt, 110 km-re, anyám azt se tudta hogy hol alszom :) Nemhogy a pasiügyeket ..
Én mindegyik gyerekemről tudom/ tudtam, hogy mikor kivel találkozik, de soha nem kérdezem, és főleg nem kommentálom.
Olyat meg kiváltképp nem mondanék, hogy "erre nincs szükségük" - hogy a tökbe ne volna?
Normális felnőtt embereket szeretnék látni, a boltba is el kellett engedni egyedül, a párkapcsolatában meg főleg nincs helyem.
Néha melléfogtak, - hát az ilyen.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!