Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Él itt valaki távkapcsolatban? Mi lenne, ha megismerkednétek valakivel, aki nagyon tetszik nektek, és a közeletekben él?
Ha van közös jövő, tehát látjátok a távkapcsolat végét, az más.
De mi van, ha csak a levegőben lóg a kapcsolat? Ráadásul a két ember életstílusa teljesen más?
Meddig übereli a szerelem a nehézségeket?
Mert szerintem egy ilyen kapcsolat hosszú távon nem kielégítő. És ha belép a képbe egy harmadik, ráadásul ekérhető távolságban... Ne mondjátok, hogy olyan könnyű ellenálni, és megtartani a jelenlegi párod (még ha szereted is).
Totál elszomorítasz kérdező :(
Mert sajnos nálunk esélyesebb, hogy az Ő életébe lép be valaki, és nem az enyémbe... Mert én nem hagyom, belőle se nézem ki, de megvan az oka, hogy ezt gondoljam. Szerintem ő nehezebben is bírja, mint én. Úgyhogy nem tudom, hogy Ő hogyan reagálná le, ha belépne mellé egy másik hölgy, de én úgy érzem, hogy nem hagyná hidegen.
Hát, nekem ennyi volt mára a gyk asszem... :D
"De mi van, ha csak a levegőben lóg a kapcsolat? Ráadásul a két ember életstílusa teljesen más?" =>
#8 vagyok, én pont emiatt zártam le inkább. Nagyon szenvedtem utána, de egyszerűen nem láttam a dolgok végét, és nem voltam abban a helyzetben, hogy kockáztassak.
Ha kilátástalannak érzed, csak álltok egy helyben, inkább lépj ki, független attól, van-e más, vagy sem.
Mert csak az idődet pazarlod olyanra, amiből jó eséllyel nem lesz semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!