Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy fiatala...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy fiatala vagyok (22 éves), szép is, mégsem találok párt? A pasik nem közelednek, még szexpartnerem sincs, miért?

Figyelt kérdés
2010. jún. 9. 11:27
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:

Igen, egyet ertek, hogy szorakozohelyeken nem nagyon erdemes ismerkedni - idegenekkel. Viszont oda valoszinuleg nem egyedul mesz, hanem baratokkal, baratnokkel, es hat ugye nekik akadhat 1-2 jokepu ferfi ismerosuk, akivel veletlenul osszefuttok es vegul egy jot beszelgettek, onnantol meg mar rajtatok mulik. Velemenyem szerint ez a legjobb ismerkedesi forma, az "ismerosom ismerose" tema.:)

A jelek kuldeset pedig nem konkretan kell ertelmezni. Legyen egy-ket ketertelmu, vicces elszolasod, vagy barmilyen megnyilvanulasod, amit igy is es ugy is lehet ertelmezni. Ha tetszel a fiunak, akkor ugyis a huncutabb verziot fogja kierteni, ha pedig nem, akkor meg megsem egtel be, mert mondhatod, hogy Te nem ugy gondoltad. Igy megtudod a szandekat Veled kapcsolatban anelkul, hogy kellemetlen helyzetbe hoznad magad.

2010. jún. 9. 18:42
 32/43 A kérdező kommentje:

12:17-es!

Te vagy egy nyomorék. lehet neked 6 diplomád is, ha ilyen bunkó vagy, és bizony meg sem közelíted azt a jogászt. nem azért, mert ő jogász, hanem azért, mert Ő nem nagyképű kis nyálgép.

2010. jún. 9. 23:10
 33/43 A kérdező kommentje:

Még egy dolog a kedves 12:17-esnek.

Átolvastam a hozzászólásokat, itt mindenki támogat rajtad kívül, nem gondolod, hogy nem az a 15 ember hülye, hanem TE? Egyébként megsúgom neked egy több éves kapcsolaton vagyok túl. Senkivel nem kezdeményeznék csak szexuális kapcsolatot, de kiírtam, mert itt az emberek az ilyesmire harapnak, ennyi. Ha nem hiszed, a te bajod.

Nagyon köszönöm a töbieknek a hozzászólásokat!Vannak szerencsére intelligensek is ezen az oldalon, ellentétben egyesekkel. :)

2010. jún. 9. 23:16
 34/43 anonim ***** válasza:
11%

Mégis honnan a rákból szeded ezt a nyálgépet? Meg a nagyképűséget? Esetleg ha érdemben reagálnál a hozzászólásomra, de ááá, csak nekiállsz itt b*szakodni. Továbbra is tartom a görcsös, buta, vidéki liba véleményemet, a többiekét meg lesz*arom, az emberek 90%-a hülye, mint a segg, ha olyan művelt vagy, akkor tudhatnád jól, de küldök pár linket, hogy biztos lehess benne:

[link]

[link]

Gondolom Te is joghallgató / bőcsész vagy, le sem tagadhatnád. Beszélgess csak sokat a 38 évessel, egy korodbelivel úgysem állnál szóba, hiszen derogál a rátarti stílusodhoz.

Szánalmas!

2010. jún. 10. 09:11
 35/43 anonim ***** válasza:

09.11

De egy p.araszt vagy :D

Na tudod tényleg igaz,hogy a discokba csak olyanok járnak mint te;) A szánalmas inkább te vagy.

Miért baj ,hogy nem jár discoba?Legalább vannak normális emberek,akik nem olyanokkal akarnak összeismerkedni mint te,mert oda is csak az ilyen szerencsétlen tahó.k járnak mint te. Nem lehetne normálisan válaszolni??Mi az,hogy vidéki liba?Szánalmas?Miről beszélsz te?

Apakomplexus?HA! egyáltalán az is,neked ahhoz mi közöd?!

"Hamarosan kezdem a 3. diplomámat, az ország legjobb egyetemeire jártam, jó munkám van, mégis hetente járok bulizni. Akkor most műveletlen bunkó vagyok? "

3.diplomával nem csodálkozom ,hogy így beszélsz másokkal:D

Nem műveletlen bunk.ó vagy,hanem egy sznob beképzelt k.öcsög.:D

Esetleg mit jelent az,hogy művelt?Hogy hány diplomája van?Na jah attól még lehet valaki egy beképzelt sznob tahó csak mert diplomája van,és te vagy rá a bizonyíték. :D

Felőlem írkálhatsz akármit, akkor is a kérdezőnek van igaza mindenben. Nem csodálom,hogy manapság nem lehet találni egy normális pasit,majdnem mindegyik csak a szexre megy, meg olyan b.unkók mint te.

Ja amúgy meg egy 38 éves érettebb már akkor,mint most egy 20on valahány éves 3 diplomás kis műmájer...Nem csodálom,hogy a korabeliekkel nem jön ki jól.

2010. jún. 10. 10:56
 36/43 anonim ***** válasza:

10:56

te fogadjunk, hogy a kérdező barátnője/rokona vagy.

2010. jún. 10. 10:59
 37/43 anonim ***** válasza:

10.56

Nem vagyok egyik se, csupán együttérzek vele.

Egyébként meg nem én tartozok bele abba a bizonyos 90 %-ban.;)

2010. jún. 10. 11:04
 38/43 anonim ***** válasza:
41%

10:56: Tanulj már meg szöveget értelmezni te sötét!

1. Egy szóval sem írtam, hogy baj lenne, hogy nem jár bulizni, csupán a prekoncepciói ellen hoztam fel néhány érvet, de sikerült kiragadnod egy mondatot a szövegkörnyezetből, érveléstechnikából karó, gratulálok!

2. "Apakomplexus?HA! egyáltalán az is,neked ahhoz mi közöd?!" - Feltett egy kérdést egy nyilvános oldalon, ettől kezdve mindenkinek köze van hozzá, aki válaszol rá. Próbáld már meg végiglogikázni a dolgot.

3. Azért buta, vidéki liba, mert tipikusan ők gondolják magukat felsőbbrendűnek, amint elkerülnek a nagyvárosba, és elvégeznek egy egyetemet. A rátartiságról meg ne is beszéljünk, a mondataiból csak úgy sugárzik.

4. Még önmagának is ellentmond, hiszen először azt írta, hogy nem lehet egy normális pasit találni, meg nem szólítják le, utána meg kifejti, hogy többéves kapcsolaton van túl. Miről is beszélünk akkor...?

5. "Felőlem írkálhatsz akármit, akkor is a kérdezőnek van igaza mindenben." - gratulálok, akkor most miért is vitatkozunk egyáltalán? Eldöntötted, hogy neki adsz igazat, inkább ne is reagálj senkinek a válaszára. Buta p*csa!

6.A kérdező kommentje: "Utálom a szórakozóhelyeket stb. Nem akarok olyan párt, aki ilyen helyekre jár.

Az éretebb, értelmiségieket kedvelem."

Gratulálok, tehát értelmiségi = otthon kuksoló, begyöpösödött könyvmoly? Gőzötök nincs róla, hogy mit is jelent ez a szó!

7. "Velem talán az a baj, hogy soha nem küldök senki felé jeleket. Várom, hogy majd csak valaki megszeret azért, amilyen vagyok és oda jön, ha akar valamit, vagy felhív stb.

Mert egyszerűen nem tudom, milyen jeleket küldjek és egyáltalán kinek???? Azért mert valaki kedvesen rámmosolyog, még nem hiszem ,hogy tetszem neki. Talán nem vagyok magabiztos.

Egyszerűen nem érzem, hogy másoktól mi a jel, amit felém küldenek." - Eljutottunk oda, hogy kiderült, a kérdező egy önbizalomhiányos, buta, frigid, béna p*csa. Még be is ismeri, legfeljebb cizelláltabban, én meg jobban szeretem nevükön nevezni a dolgokat. :)

8. Csak még egy dolog: bár hetente járok bulizni, mindig én vezetek -> sohasem iszom, nem ismerkedem szórakozóhelyeken, mert teljesen személytelen, és nem az én stílusom, viszont nem fogok köpködni azokra, akik ezt teszik, és nem könyvelek el minden csajt ribancnak, csak mert bulizni jár. A kérdező ezt tette, devalvált egy közösséget, általánosított, ami az intelligencia, és a műveltség teljes hiányára utal.

Tudom, én egy beképzelt sznob vagyok szerinted, csak ideje lenne valami idézettel is alátámasztani!

Te, buta!

2010. jún. 10. 11:23
 39/43 A kérdező kommentje:

Kedves 11:23-mas!

Nem mond magamnak ellent, ugyanis nem azt írtam, hogy soha nem volt párom, hanem azt, hogy soha senki nem szólít le stb. Az a kapcsolatom se úgy alakult, hosszú idő gyümölcse volt.

A Kedves Hozzászólónak igaza van. Sötét vagy, de rettenetesen. Sugárzik belőled, hogy egy pesti kis sznob majom vagy.

Rajtad még 6 diploma sem segítene.

Kedves Hozzászóló, ne is vegyük figyelembe, magasan fölötte állsz szellemileg, ne vitatkozz ilyen primitív kis senkikkel.

Most lehet mondani, hogy nagykpű vagyok stb, de nem fogom hagyni, hogy a normális embereket sértegesd!

Jelentéktelen kis senki vagy.

2010. jún. 11. 00:19
 40/43 anonim ***** válasza:
ugye nem p. máténak hívják ezt a jogászt és nem a pázmányon van, mert ha igen akkor nagy sz.rban vagy anyukám.
2010. jún. 14. 20:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!