Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy fiatala vagyok (22 éves), szép is, mégsem találok párt? A pasik nem közelednek, még szexpartnerem sincs, miért?
Akkor nálad az a gond, hogy belészerettél és egyedül ő kell neked. Neki meg sajnos te nem. Hát ameddig ez a helyzet tényleg nehéz lesz bárkit is találnod.
Tudom milyen érzés valakit szeretni, addig nem is tudod elképzeln mással az életed. Csak az a baj, hogy várni meg felesleges. Repülnek az évek egy olyan ember miatt, aki nem viszonozza az érzéseidet.
Pedig lesz olyan, akit te is szeretsz és ő is téged. Csak ki kell nyitni a szemed. :)
11:43-as!
Pont ez a helyzet nálam is. Utálom a szórakozóhelyeket stb. Nem akarok olyan párt, aki ilyen helyekre jár.
Az éretebb, értelmiségieket kedvelem.
Most pl én marha , akiről fent írok, szerelmes vagyok egy 38 éves jogászba.
"Akkor miért van az, hogy soha senki, nem jött még oda azzal, hogy tetszem stb?Másokhoz, akik még rondák is, odamennek."
Az oké hogy művelősz de a sültgalambra várni öreg hiba.
Ha feléd nem nyitnak akkor neked kéne kezdeményezni erre még nem gondoltál?
Ja és nam csak egy ember felé nyitni, mert az még nem kezdeményezés.
Nem, nem, előtte is ez volt a helyzet.
Velem talán az a baj, hogy soha nem küldök senki felé jeleket. Várom, hogy majd csak valaki megszeret azért, amilyen vagyok és oda jön, ha akar valamit, vagy felhív stb.
Mert egyszerűen nem tudom, milyen jeleket küldjek és egyáltalán kinek???? Azért mert valaki kedvesen rámmosolyog, még nem hiszem ,hogy tetszem neki. Talán nem vagyok magabiztos.
Egyszerűen nem érzem, hogy másoktól mi a jel, amit felém küldenek.
Értitek, hogy mire gondolok? Senkinek nem küldök jelet, mert félek, hogy tévedek. Honnan láthatnám, hogy vonzom? Ha elmondja akkor reagálok rá, addig csak adom önmagam.
Magyarul, hülye vagyok a férfiak elcsábításához, ehhez nem értek. :)
én egy húsz éves rakodómunkás vagyok -jelenleg munkanélküli-.
esetleg lenne esélyem nálad? Jól nézeik ki, meg minden.
11:40-es vagyok
Én se járok discoba - haverokkal viszont eljárok szórakozni
Mégse itt ismertem meg a párom.
Ha nem hajszolod a boldogságot - hamarabb utolér
22F
Az egyik kedves hozzászóló tévesen értelmezte, amit írtam.
Az éretelmiségit úgy értettem, hogy nem vonz az italozó 20-asok társasága, akik diszkóznak stb.
Nem érdekel, felőlem járhat trabanttal, lehet asztalos vagy bármi, ha megvan benne az, ami nekem kell.
Nem attól lesz valaki, hogy ő jogász, stb. Most épp egy olyan férfi vonz, de ez a véletlen csupán.
Apakomplexusos érzelmi nyomorék vagy. 38 éves jogászba vagy belezúgva? Akkor meg mi a frászt vársz? sugárzik belőled a görcsösség.
Értelmiségi, mi? Persze...egy haszonleső vidéki liba vagy, aki majd jól bekapja a legyet...
Meg mi ez a diszkózós prekoncepció?
Hamarosan kezdem a 3. diplomámat, az ország legjobb egyetemeire jártam, jó munkám van, mégis hetente járok bulizni. Akkor most műveletlen bunkó vagyok?
Szánalmas vagy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!