Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy fiatala...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy fiatala vagyok (22 éves), szép is, mégsem találok párt? A pasik nem közelednek, még szexpartnerem sincs, miért?

Figyelt kérdés
2010. jún. 9. 11:27
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
lehet hogy mégsem vagy olyan szép...
2010. jún. 9. 12:23
 22/43 anonim ***** válasza:
Az előbb azt mondtad önbizalomteli vidámcsaj vagy. Akkor mi a baj? nem értem... Jelek küldése és fogadása meg ne mfeltétlen szavakkal történik, lehet már többen "beszélgettek veled" de te nem értelmezted csak mint barát beszélgetni... ne mondd el szószerint de érdeklődj felőle stb és már ez is jel pl. Ha kölcsönös az érdeklődésetek egymás iránt és egymást nézitek beszélgetés közbe vagy valami ilyesmi
2010. jún. 9. 12:28
 23/43 anonim ***** válasza:
27%
Látom, csak én akadtam fenn a 38 éves jogászon...régimódi vagyok, tudom...
2010. jún. 9. 12:29
 24/43 anonim ***** válasza:

Kötve hiszem hogy annyira szép lennél, akkor lennének jelentkezők. Ráadásul ha szeretnél szexpartnert és még az sem jött össze lány létedre (lányoknak könnyebb találni, mint fiúknak)

Igaz nem ismerlek, de ebből a pár sorból kiderült, hogy még ha szűz is lennél nem vagy az a nagyon rendes lány, mint akinek hiszed magad.

22F

2010. jún. 9. 12:43
 25/43 anonim ***** válasza:
Egy diplomás,fárasztó csóka drótonrángatósa akarsz lenni,látom! Beképzelt is vagy,kevés megközelíthetetlenséggel fűszerezve. Kész unalom nő lehetsz. Ha ezt a dolgot tovább műveled,csak a 45 évesek fognak rádtalálni. Nekik leszel -ha nem is túlzottan-izgató....
2010. jún. 9. 13:04
 26/43 anonim ***** válasza:

Szia! Lehet hogy nem mernek közelíteni hozzád,(mint ált. a legjobb nők a magányosak).

De ha talizunk utcán akkor majd rádköszönök:)

17f

2010. jún. 9. 13:24
 27/43 anonim ***** válasza:
47%
mert nem báulan kmeg mert ha nem nézel ki jól akkor jbvhfgfhnjkvcnhm klvbj
2010. jún. 9. 13:24
 28/43 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes, általában a nem olyan szép Nöknél is tömegével állnak sorba.

Nem lehet, hogy be vagy tokosodva egy kicsit és folyamatosan a szobádban punnyadsz egy könyv fölött??

2010. jún. 9. 13:39
 29/43 anonim ***** válasza:
Találkozzunk holnap a Szabó Ervinben, és megmondom, ok? :D
2010. jún. 9. 15:04
 30/43 anonim ***** válasza:
100%

Nem csodálom,hogy nem szereted a szórakozóhelyeket.

Ott általában csak hü.lyékkel lehet összeakadni Tiszt.a kivételnek! Nem is érdemes ott megtalálni a párodat.

38 éves?Lehet apakomplexus nem tudom.Na de és?Miért kell fennakadni azon,hogy ennyi éves az illető.Lehet nem is néz ki annyinak , és ellehet vele jól beszélgetni meg ilyenek akkor miért ne érezne többet iránta..elvégre már 22 éves,ilyen korban akár pasinak akár nőnek mindig van olayn korszak mikor idősebb nő/férfi tetszik meg...Amúgy is már 22 évesen külön életed van,te döntöd el mit akarsz és mit nem ebbe senkinek sincs semmi beleszólása...

Szerintem nem vagy elég magabiztos,lehet önbizalmas sincsen annyira sok,azért nem tudod milyen jeleket küldj ,hogyha rád mosolyognak.Egyébként én is ilyen vagyok.Úgyhogy én márcsak tudom:D Nekem sincs elég önbizalam bár mégcsak most lettem 18 éves. De az sem jobb,hogy csak várod a sültgalambot,mint én:/,kell valamit ellene tenned neked is.Sok sikert hozzá! ( gyk-en biztosan van valamiféle hasznos tanács,csak nézz utána:D;) )

Üdv.

18.l

2010. jún. 9. 16:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!