Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a titka a hosszú, boldog...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Smiley18 kérdése:

Mi a titka a hosszú, boldog és veszekedésmentes párkapcsolatnak?

Figyelt kérdés

2018. márc. 3. 21:39
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Veszekedésmentesnek látszó vagy boldognak látszó hosszú kapcsolatok léteznek, csak nem mások előtt mutatják ezeket a dolgokat. Minden kapcsolatban előfordulnak konfliktusok, mert két külön ember életét kell szinkronba hozni. Az már más kérdés, hogy ezeket hogyan intézik.

Az én szüleim házassága kifelé hosszú, boldog és veszekedésmentes párkapcsolatnak látszik, én a gyerekükként tudom, hogy nem olyan sima ez a kapcsolat, amilyennek kívülről látják az emberek. Én nem akarok olyan kapcsolatot magamnak, amilyen az övék, mert másmilyen vagyok, mint ők, de nekik működik, és ez a lényeg. Viszont nem mindig felhőtlenül boldog, és nem mindig veszekedésmentes, csak kifelé látszik annak, mert úgy vannak vele, hogy másoknak semmi közük hozzá, milyen a család belső élete.

2018. márc. 3. 22:35
 12/19 anonim ***** válasza:

Nézeteltérések mindig vannak, a kérdés az hogy hogyan kezeljük őket.

Tudd, hogy mikor kell beszélni és mikor kell hallgatni. És a kettő között legyen meg az egyensúly.

2018. márc. 4. 00:38
 13/19 anonim válasza:
A jó szexuális élet és a rossz memória :D
2018. márc. 4. 07:48
 14/19 anonim ***** válasza:

Tudni kell bocsánatot kérni, és megbocsájtani. Őszintének kell lenni, kérdéses helyzetben leülni, megvitatni, közös dűlőre jutni.

Mi a párommal 4 év alatt egyszer sem veszekedtünk. Vita volt, persze, de a vita nem egyenlő a veszekedéssel. Sokszor inkább halasztjuk a megbeszélést, és ha mondjuk megyünk valahova vonattal, akkor úgyis leülünk egymás mellé, és egyikünk sem akar jelenetet rendezni, így még a nehezebb helyzetekben is tudunk higgadtan beszélni.

Mondjuk én speciel csak poénbol szoktam vele kiabálni, de ezt ő is tudja.

2018. márc. 4. 10:11
 15/19 anonim ***** válasza:
Veszekedésmentes? Az nem jó. Ott valaki vagy túl sokat nyel, vagy totálisan konfliktus kerülő mindkét ember és magában hordozza a kis sérelmeit. Némi konfliktus törvényszerű amikor két ember összecsiszolódik és ha van néha veszekedés az jó, mert azt jelenti hogy nem rendelik alá magukat. (kivéve ha csak értelmetlen cirkusz van amit behódolás követ)
2018. márc. 4. 14:12
 16/19 anonim válasza:

Ha egy kapcsolatban nincsenek veszekedések, viták, szerintem akkor van nagy gáz. Inkább ezeknek a helyzeteknek a kezelésén múlik sok minden, hogy tudtok-e mindketten egy kicsit engedni, tudtok-e áldozatot vállalni a másikért.

Kommunikáció, őszinteség,elfogadni q másik hülye szokásait, minőségi együtt töltött idő, és még sorolhatnám. A legfontosabb, hogy meg tudj küzdeni saját magaddal a másikért, az ő érdekeit a sajátjaid fölé tudd helyezni.

2018. márc. 6. 01:00
 17/19 anonim ***** válasza:

A veszekedés mentesség ideig óraig tart.

Legyetek azonos nézeteken! Mert a nagy ellentétek nem fognak tartósan boldogok lenni.

2018. márc. 8. 14:40
 18/19 anonim ***** válasza:
Tisztelnetek kell egymást, ja és olyat keress, akinek az értékrendje a legtöbb dologban egyezik a tiéddel. Amúgy nekem nem volt még párkapcsolatom, ez csak az, amit kívülről látok.
2018. márc. 8. 14:43
 19/19 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm mindegyikötök válaszát!!
2018. márc. 11. 09:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!