Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretlek de nem ugy? Mit ert ez alatt? Hosszu story?
Figyelt kérdés
Hello na akkor kezdejem rogton az elejerol megismerkedtem egy lannyal facebookkon es randizas lett belole utana jaras es 3 honap mulva osszekoltozes mert a lany anya azt mondta hogy ez nem jaras hanem egyutt eles amit mi csinalunk mert allitolag sokat talalkoztunk szoval osszekoltoztunk o 19 en 22 eves voltam mindkettem dolgoztunk ment is minden rendben.egyszercsak egy nap megjegyzem kora reggel munkaba indulas elott minden rendben volt es egyszer csak 10 orakkor mikor reggeli ido van a munkahelyemenn jott a telefonhivas hogy o ezt nem birja tovabb es visszakoltozik az anyahoz hal megalt bennem az uto.hazaertem munkabol mar minden osszevolt csomagolvan es az anya par perc mulva meg is erkezett hogy hazavigye hat nemtudtam mit mondani minden mukodott es akkor se voltam neki jo.a masik dolog apum a mostoha anyammal elt meg ossze nem veszte es hazakoltozott lehet hogy ez zavart be nemtudom de lehetett volna szepen megmondani hogy zavar apad es enyi nempedig csak othagyni mint egy darab sz..t na mind egy ez van besszeloviszonyban maradtunk es par honapra ra megint osszekoltoztunk de elmentunk hazberbe itt sem volt semmi gond mindent megtudtunk beszelni barmi gond volt nem voltam nagy vitak se orditozasok hanem leultunk es megbeszeltunk mindent.2 eve eltunk hazberbe amikor eszrevettem hogy furan viselkedik a csaj mintha valamit elakarna mondani de nem meri vegul elmondta mi a baja az hogy szeret de nem ugy meg mar nem szerelmes belem.a megjegyzem terveztunk epitkezni mar el is kezdtuk csinalni a sajat hazunkat amikor o ilyennel jon nekem.hat mondom ez van ugy hogy szakitottunk.3 es fel evet voltunk egyutt csak azt nemertem mert gondolta meg magat vagy mi jetszodik le valakinem ilyenkor a fejeben? 25 F2018. febr. 25. 18:59
1/2 anonim válasza:
25 évesen képtelen vagy egy épkézláb mondatot megfogalmazni. Meg is bántam, hogy elolvastam. 😡
Nem csoda, hogy nem szeret...
2/2 anonim válasza:
A szerelem mulandó, helyeben marad a szeretet, amitől van aki megijed, kevésnek erzi és ki akar lépni. Ő megtette ezt, mielőtt még elég nagy beruházásokba vertetek volna magatokat közösen . Sajnálom.. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!