Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak, hogy újra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, hogy újra érdekeljem? (hosszú)

Figyelt kérdés

Van egy srác akit már évek óta ismerek (barátokon keresztül) de csak ilyen köszönőviszonyban voltunk soha nem beszéltünk. Szeptemberben azonban jobban megismertem és úgytűnt bejövök neki, flörtölgettünk és hát elég egyértelmű volt, hogy bejövünk egymásnak, kerestük egymás társaságát. Ezek azonban csak bulikban voltak, illetve néha sulinál beszéltünk, randizni soha nem hívott el. Soha nem beszéltünk arról, hogy mi van köztünk. Egyszer majdnem volt egy csók de végül nem úgy alakult pedig elég közel voltunk hozzá. Nem tudom, szerintem úgy vette le, hogy én visszautasítom, mert nem haladtunk egyről a kettőre. Utána már úgy vettem észre, inkább csak felidegelem vagy nem is tudom, nem volt bunkó soha, ha látott köszönt de már nem nagyon jött oda hozzám úgy mint előtte. A lényeg, hogy nekem nagyon tetszik és kb egésznap rá gondolok és próbálom úgy intézni hogy összefussunk és beszéljünk pár szót,de amennyire akarom, annyira nem sikerül és mindig elkerüljük egymást. Tudom, hogy nincs barátnője, bár szerintem sok lánynak bejön mert mindig ott vannak körülötte de semmi komoly. Olyan is volt, hogy megpróbált féltékennyé tenni egy buliban azzal, hogy odament más csajokhoz, aztán megis kérdezte viccesen hogy csak nem féltékeny vagyok.

Na mindegy szóval csak azt akarom, hogy újra felfigyeljen rám, mert szerintem nem vagyunk közömbösek egymás számára azóta sem. Csak nem tudom mit kéne csinálnom

Tippek?

22/F 21/L

2018. febr. 12. 20:48
 1/1 anonim ***** válasza:
Most lehet kiábrándító leszek, de buliban biztos kortyolt és akkor bátrabb volt és odalibbent hozzád, hátha megtud dugni, de mivel nem sikerült egy idő után feladta gondolom ezt és most játssza a "macsót", hogy nem érdekled meg stb. Lehet nem vesztettél vele semmit fogd fel így :) Ha igazából kellettél volna neki már tuti járnátok és udvarolt volna neked , mondjuk a mai srácoknak nem erőssége az udvarlás, de ki tudja...)
2018. febr. 12. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!