Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak, ennyi túlsúly belefér...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ennyi túlsúly beleférne, ha egyébként a nő nagymellű?

Figyelt kérdés

[link]

Szóval "alma" alkat, vékony végtagok, de nagy mell és nagy has.

Vagy inkább a lapos hasú, karcsú, feszes lányok tetszenek, akkor is, ha kisebb a mellük?

2018. márc. 3. 20:32
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
15%

Szerintem itt az a kérdés, hogy kinek tetszik a teltebb nő és kinek nem.

Amikor én is kérdeztem páromat hogy szeretné e ha nagyobb lenne a mellem, azzal érvelt az alma méretű mellem mellett, hogy úgy "dagadtabb"nak tűnnék, pl pulóverben stb...

Aki nem gerjed egyáltalán a dagi hatású nőkre, az túl nagy mellűt sem fog választani. Ez tuti.

2018. márc. 3. 21:10
 12/19 anonim ***** válasza:
9%

"Van, akinek igen és van, akinek nem.

A válasz 41%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 58%-ban hasznos válaszokat ad."

A felhasználók 69%-a pusztán azért van az oldalon, hogy végigmenjen a válaszokon és random lepontozza őket?

2018. márc. 3. 21:38
 13/19 anonim ***** válasza:
15%
Nem ez már sok, a nagy mellekért meg amúgy sem vagyok oda. Inkább vékony, kis mellel.
2018. márc. 3. 22:02
 14/19 anonim ***** válasza:

21:38 Szerintem igen, nem tudják elfogadni, hogy másnak más az ízlése. Lásd az ételeknél, amikor van olyan kérdés kinek mi a kedvence és akkor jól lepontozzák egymást.

Kérdésre bár én nem férfi vagyok, volt ekkora sőt szerintem nagyobb hasam is, a mellem is nagy és gyűlöltem. A hasam nem a zabálástól volt nagy, hanem akkoriban sokat ittam alkoholt. Aztán kiderült ételintoleranciám is van. Megfelelő étrenddel, alkohol elhagyásával valamennyire rendbe jött a dolog, nem puffadok, a hasam úgymond lement, nem bendő. Viszont a mellemről nem tehetek, de már gondolkoztam azon, hogy kisebbé operáltatom. A fogyás ezen nem segített sokat.

2018. márc. 3. 22:51
 15/19 anonim ***** válasza:
Én nagymellű(F kosár),kicsit sem vagyok vékony,mégis udvarolnak nekem.Szóval erre is van azért kereslet.
2018. márc. 4. 00:05
 16/19 anonim ***** válasza:

*nagy mellű nő

Ez lemaradt,bocs :D

2018. márc. 4. 00:05
 17/19 anonim ***** válasza:
Nejem a hatalmas combok a gyengéim
2018. márc. 4. 00:18
 18/19 Diavolino44 ***** válasza:
Hatareset, de egy szep arccal szerintem nem lenne akadaly. Nekem fontos a nagy mell.
2018. márc. 4. 00:19
 19/19 anonim ***** válasza:
Semmilyen túlsúly nem fér bele.
2018. márc. 4. 11:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!